Yüz Yıllık Mucize 12. Bölümde olanlar oldu! Kemal vahşice vuruldu!

Star'ın başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yer aldığı Yüz Yıllık Mucize 12. bölümüyle ekrana geldi. Peki Yüz Yıllık Mucize 12. bölümde neler yaşandı? Yüz Yıllık Mucize 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yüz Yıllık Mucize'nin 13. bölümünde neler olacak? Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu ne? Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Yüz Yıllık Mucize dizisi nerede çekiliyor? Yüz Yıllık Mucize izle! Yüz Yıllık Mucize 12. bölüm izle! Birkan Sokullu kimdir? Ebru Şahin kimdir? Yüz Yıllık Mucize 12. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
09 Haziran 2023 - 10:00
Kültür Sanat

Star’ın OGM Pictures imzalı yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize'nin dün akşam yayınlanan 12. bölümde Kemal için son yaklaştı mı? İşte detaylar!

YÜZ YILLIK MUCİZE 12. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Nihan’ın gelişi tüm dengeleri değiştirir. Cem’le düğünü iptal olan Harika, annesinden gerçekte kim olduğunu öğrenir.

23-06/07/88482.jpg

Hem Harika hem de Zeren gerçekleri öğrendiklerinde Süreyya’ya olan öfkelerini gizleyemezler. Süreyya ise bu ağır yükü kaldıramayacak duruma gelir. 

23-06/07/88480.jpg

Canan’ı konaktan uzaklaştırmayı başaran Kemal ve Turgut onu zapt etmek zorunda kalırlar. Annesiyle yaptığı konuşmadan sonra Kemal’in desteğine ihtiyaç duyan Harika, Kemal sayesinde bir nebze rahatlar.

23-06/07/88479.jpg

İkili konağa döndüklerinde ise Süreyya’nın ortadan kaybolduğunu fark ederler ve tüm konakla beraber Süreyya’yı aramaya koyulurlar. Tren istasyonunda kendi canına kıymak üzere olan Süreyya’yı gören Kemal, ona her şeyi itiraf eder. 

23-06/07/88485.jpg

Yüz Yıllık Mucize, her perşembe Star’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin