Özel Haber I DCU için yeni bir Batman öyküsü mü başlıyor? Baba-oğul hikayesi anlatılacak!

DC Evreni'nin yeni baştan tasarlayan James Gunn özellikle en sevilen kahramanlardan olan Batman için hayranlarına üzücü bir haber verdi. Peki James Gunn Batman filmi için neler söyledi? DC Evreni'ndeki Batman filmi ne zaman gelecek? DCU'da geçecek Batman filminde kimler rol alacak? Yeni Batman hangi ünlü isim olacak? DC Evreni'nde geçecek Batman filminin konusu ne olacak? Batman: The Brave and Bold hikayesi ne anlatıyor? Batman: The Brave and the Bold filminin yönetmeni kim olacak? Batman: The Brave and the Bold filminden kimler rol alacak?

Volkan Usta
31 Ağustos 2023 - 09:11
Kültür Sanat

DC Evrenin'in yeni patronu James Gunn, yeni Batman filmi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşte son bilgiler...

23-08/27/batman_-prime_earth.jpg

DCU'nun başında yer alan ve evreni baştan kurma çalışmalarına hızla başlayan James Gunn ile Peter Safran önümüzdeki seneler için birçok projenin hazırlıklarına devam ediyor. Özellikle her proje için detaylı çalışan ikilinin önem verdiği yapımların arasında elbette "Batman: The Brave and the Bold" hikayesi geliyor.

23-08/27/f4i90nqasaa1ozt.jpg

"Batman: The Brave and the Bold" filmi için ince eleyip sık dokuyan Gunn ve Safran kısa süre içinde çalışmalara başladı. The Flash filminin yönetmen koltuğunda oturan Andy Muschietti'nin başka DC yapımlarında da çalışmak istediğini açıklaması, James Gunn tarafından dikkate alınmış olmalı ki, DCU'nun patronu "Batman: The Brave and the Bold" filmini yönetmesi için Mushietti ile anlaştığını kısa süre önce açıkladı.

23-08/27/fb8ccf69d696bf9c4727faf7dee2fdd2.jpg

Tüm bunlar yaşanırken bir "Batman: The Brave and the Bold" filminde bir baba-oğul hikayesine yer verileceği öğrenilirken Gunn'dan proje hakkında üzücü bir haber geldi. James Gunn, DCU için henüz Batman cast sürecinin başlamadığını ve grev bitene kadar da başlamayacağını açıkladı.

"Batman ve Robin" serisinden ilham alması beklenen yapım, yeni DC Evreni'ndeki Batman’i ilk kez gözler önüne serecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin