Özel Haber I House of the Dragon 2. Sezon ne zaman gelecek? Yeni sezon yolda!

HBO'nun Game Of Thrones'u öncesini anlatan çok konuşulan dizisi House of the Dragon'un 2. sezon hazırlıkları devam ediyor. Peki House of the Dragon 2. sezon ne zaman gelecek? House of the Dragon 2. sezonda neler olacak? House of the Dragon 2. sezonda kimler rol alacak? House of the Dragon yeni sezonda neler olacak? House of the Dragon 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? House of the Dragon uyarlama mı? House of the Dragon dizisinin konusu ne?

Volkan Usta
08 Kasım 2023 - 09:15
Kültür Sanat

2022'nin en çok konuşulan dizisi olan House of the Dragon'ın 2. sezonunun ne zaman geleceği ise merak konusu olmuştu. İşte detaylar!

23-08/14/article_full-3x.jpg

Game of Thrones'un spinoff dizisi olan "House of the Dragon'ın 1. sezonunun ardında bıraktığı soru işaretleriyle birlikte yeni sezonda da neler olacağı merak ediliyor. Çekimleri biten dizinin 2024'ün yaz aylarında yayımlanması planlanıyor.

23-08/14/f3q7op5xsaqezgb.jpg

Yapılan 2. sezon çekimleri esnasında "Lannister" ordusunun gözükmesi takipçileri de bir hayli heyecanlandırmışsa da kafalarda da 2. sezon için bir sürü soru işareti oluşmasına neden oldu. Özellikle dizinin yazarlarından Sara Hess'in 2. sezonda Prens Daemon Targaryen (Matt Smith) ve Prenses Rhaenyra Targaryen’in (Emma D’Arcy) ilişkisine odaklanacağını da önceden açıklamıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin