Özel Haber I Köpeği öldürülen erkeğin intikamı başka oluyor! John Wick 5 geliyor!

Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı John Wick 4'ün dünya çapındaki gişe başarısının ardından, yapım şirketinden serinin hayranlarına beşinci film için müjdeyi verdi.

Volkan Usta
29 Mayıs 2023 - 09:48
Viral

John Wick 4'ün başarısının ardından "yeni bir film daha gelecek mi?" soruları da sorulmaya başlamıştı. İşte detaylar!

23-05/27/john-wick-scorn-1.jpg

Keanu Reeves'in başrolde yer aldığı yaklaşık üç saatlik ilgi çekici aksiyon, dünya çapında gişe rekoru kırdı. Filmin mali başarısı göz önüne alındığında, Lionsgate'in serinin devam filmini çekme isteğini çoktan kabul etmiş durumda. 

23-05/27/john-wick-franchise-producer-thinks-there-will-be-a-john-wick-chapter-5.jpg

Lionsgate Sinema Grubu Başkanı Joe Drake, John Wick 5 için çalışmalara başlandığını duyurdu. Drake, beşinci John Wick filmiyle ilgili henüz detaylı bir açıklama yapmazken, serinini yeni filmi için oyuncular ve senaryo çalışmaları için kollar sıvandı.

23-05/27/john-wick.jpg

John Wick 4 İle İlgili Spoiler!

John Wick 4'ün sonunda, Wick'in (Keanu Reeves) cenaze töreninin yapılması, devam filmi için soru işaretleri bıraksa da seyircilerin Wick'in cansız bedenini hiç görmemesi bir umut ışığı yarattı. Beşinci filmin senaryosunun da buradaki açıklıktan faydalanarak yazılabileceği düşünülüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin