Özel Haber I Solo Star-Lord filmi mi geliyor? James Gunn açıkladı!

Galaksinin Koruyucuları ekibinin lideri Star-Lord solo filmi için önemli bir haber James Gunn tarafından ortaya atıldı. Peki solo Star-Lord filmi mi geliyor? Star-Lord filminin konusu ne olacak? Star-Lord filmi ne zaman, nerede çekilecek? Star-Lord filminin oyuncu kadrosunda kimler olacak? Star-Lord filmi ne zaman vizyona girecek? Chris Pratt kimdir?

Volkan Usta
13 Temmuz 2023 - 09:29
Kültür Sanat

Guardians of the Galaxy (Galaksinin Korucuları) serisinin "Star-Lord"u Chris Pratt'i kendi filminde görmeye yaklaştık mı acaba? İşte detaylar!

23-07/12/mv5bmdgxotdjmzytzgqxms00ztazlwi4y2utmtqzn2vlyjyyzwrixkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynq-_v1_fmjpg_ux1000_.jpg

Star-Lord karakterini ileride tekrar göreceğimizi öğrendiğimiz Guardians of the Galaxy Vol.3 credits sahnesinin sonunda “Geri Dönecek” ibaresi ile bırakılan açık kapı hakkında konuşan James Gunn, Chris Pratt ile aralarında dönen fikirlerden bahsetmeyi ihmal etmedi.

23-07/12/ap17121665941390.jpg

James Gunn yaptığı açıklamada; "Chris Pratt ile ben çok uzun zamandır "Efsanevi Star-Lord" filmi yapabilsek ne kadar muhteşem olurdu diye konuşuyoruz. "Peter Quill"in dünyanın atmosferine alışmaya çalışması hakkında bir film, tıpkı dünyadan uzaya giden birinin oranın yabancı atmosferine alışmaya çalışması gibi. O ,sudan çıkmış balığın o suyun içinde olması gibi bir durumda. Bu yüzden görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.” diyen Gunn solo bir film için Pratt ile aralarında geçen konuşmaları aktarmış. Fakat bu solo bir filmin kesin geleceğine dair bir ışık mı pek sanmıyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin