Özel Haber I Squid Game 2. sezon ne zaman geliyor? 2. sezonda neler olacak?

Netflix'in izlenme rekorları kıran fenomen dizisi Squid Game'in 2. sezonu için çalışmalar devam ederken yeni gelişmeler heyecan yarattı. Peki Squid Game'in 2. sezonu ne zaman gelecek? Squid Game'in 2. sezonunda neler olacak? Squid Game'in 2. sezonun hangi isimler rol alacak? Squid Game'in 2. sezonu nerede geçecek? Squid Game'in 2. sezonunda hangi oyunlar oynanacak? Squid Game'in 2. sezonu kaç bölüm olacak? TUDUM etkinliği nedir?

Volkan Usta
19 Haziran 2023 - 09:30
Kültür Sanat

Kısa sürede dünya genelinde büyük bir yankı uyandıran Squid Game dizisinin ikinci yeni sezonu için meraklı bekleyiş sürerken Netflix'in her yıl yaptığı TUDUM etkinliğinde dizinin hayranlarını meraklandıran bilgiler paylaşıldı. İşte detaylar!

23-06/17/squid-game-_-2-sezon-oyuncu-kadrosu-duyurusu-_-netflix-0-5-screenshot.png

İlk sezonu 9 bölüm olan dizinin 2. sezonuyla ilgili gelen bilgilerde, çekimlerin ilk sezona göre daha uzun süreceğini açıklanmıştı. Başrollerdeki Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo'ya yer aldığı ilk sezonun ardından 2. sezonda da bu isimler yer alacak.

23-06/17/1200x627-squid-game-icin-aciklama-geldi-2-sezon-ne-zaman-yayinlanacak-1636529406541.jpeg

TUDUM etkinliğinde yayınlanan tanıtımla ilk sezonda rol alan isimlerin dışında yepyeni oyuncular da kadroya dahil oluyor.

Squid Game: 2. Sezonuyla da Sadece Netflix'te...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin