Tetikçinin Oğlu dizisiyle ilgili şok karar! Sessiz sedasız veda!

Fox'un başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in yer aldığı Tetikçinin Oğlu dizisiyle ilgili flaş bir karar alındı. Peki Tetikçinin Oğlu dizisi bitti mi? Tetikçinin Oğlu'nun 8. bölümü ne zaman ekrana gelecek? Tetikçinin Oğlu'nun yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Tetikçinin Oğlu son anda neden yayından alındı? Tetikçinin Oğlu'nun 8. bölümünde neler olacak? Tetikçinin Oğlu'nun 7. bölümünde neler yaşandı? Tetikçinin Oğlu bitiyor mu? Tetikçinin Oğlu yayından kaldırıldı mı? Tetikçinin Oğlu final mi yapıyor? Tetikçinin Oğlu projesi iptal mi edildi?

Volkan Usta
19 Haziran 2023 - 09:45
Kültür Sanat

Yapımını O3 Medya ve Same Film yaptığı başrollerinde Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'un bulunduğu Tetikçinin Oğlu”  dizisi bir süredir ekrana gelmiyodu. Dizinin akıbeti son olarak belli oldu. İşte detaylar!

23-06/19/tetikcinin-oglu_4-3-1683010809.jpg

Bodrum‘da çekilen 7. bölümünün ardından dizinin ekibi geçen ay ortası İstanbul‘a taşınmıştı. Sezon finali yapması beklenen diziyle ilgili flaş bir karar verildi. Reytinglerde de istediği başarıyı bir türlü yakalayamayan "Tetikçinin Oğlu" dizisiyle ilgili sessiz sedasız final kararı alındı ve bu karar dizi ekibine de duyuruldu.

23-06/19/tetikcinin-oglu_7-9-1685948502-1687157958.jpg

Yağız Alp Akaydın ile Emre Aybek‘in yönettiği dizide Timuçin Esen ve Şevket Çoruh'a Genco Özak, Sezin Akbaşoğulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan gibi birbirinden değerli oyuncular da eşlik ediyordu. Öte yandan final yapmadan bitirilen diziyle ilgili kulislerde Timuçin Esen’siz sadece Şevket Çoruh’la devam etmesi planlanan yeni bir hikâyenin yazılmasının da gündemde olduğu konuşuluyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin