Özel Haber I The Sandman 2. sezon çekimleri başladı! Tom Sturridge'in ilk kareleri!

Netflix'in popüler yapımlarından The Sandman dizisinin 2. sezonu için bilgiler gelmeye devam ediyor. Peki The Sandman 1. sezonda neler oldu? The Sandman 2. sezon ne zaman yayınlanacak? The Sandman dizisinin 2. sezonunda neler olacak? The Sandman dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? The Sandman dizisinin konusu ne? Tom Sturridge kimdir?

Volkan Usta
28 Temmuz 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Neil Gaiman’ın popüler çizgi roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi, The Sandman 2. sezonuyla macerasına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

23-07/11/4655-a4n1q.jpg

İlk sezonu geçen yıl yayınlanan oyuncu kadrosunda Tom Sturridge ile birlikte Boyd Holbrook, Pattson Oswalt, David Thewlis ve Gwendoline Christie gibi isimlerin yer aldığı The Sandman'in yeni sezon çekimleri de yakın zamanda başladı.

23-07/11/f0n98hawwac8xs1.jpeg

Yakın zamanda setten gelen karelerle Tom Sturridge'in de yer aldığı çekimlerin hızla başlaması bir süre önce yayınlanıp yayınlanmayacağı tartışma konusu olan dizinin hayranlarının içini de ferahlatmış gibi gözüküyor.

23-07/11/the-sandman-lucifer-1536x656.jpg

Amerikan kaynaklı haberlere göre The Sandman 2. sezon için ilk set fotoğrafları görüntülendi. Yayınlanan karelerde "Lord Morpheus/Rüya"yı canlandıran Tom Sturridge’ın kimliği belli olmayan bir karakterle kumsalda konuştuğu görüldü.

23-07/11/the-sandman-2-sezon-cekimleri-662x352.jpg

Yapılan çekimlerin Birleşik Krallık’ın güneyinde yer alan Dorset kentindeki Lulworth Koyu yakınlarındaki Durdle Door adlı kireçtaşı kemerinde gerçekleştiriliyordu. Weld Ailesi’nin özel mülkü olan bölge genellikle halka açık olsa da dizinin çekimleri sebebiyle bölge halka kapatılmıştı.

23-07/28/el-actor-dethe-sandman-tom-sturridge-llama-al-diseno-de-vestuarioextraordinario.jpg

THE SANDMAN 2. SEZONUNDA NELER OLACAK?

Dizinin ilk sezonu, çizgi roman serisinin ilk iki cildi olan "Prelüdler & Noktürnler, Bebek Evi ve Düş Ülkesi"ndeki bazı hikâyelere dayanıyordu. Yapımın ilk sezonu Morpheus’un esaretten kurtularak kendi diyarında düzeni yeniden sağlamasını konu alıyordu.

23-07/11/thesandman_unit_03646rc.jpg

The Sandman 2. sezon hakkında ise Neil Gaiman, ilk sezonda yer almayan Wanda Mann ve Endless"ın en genç üyesi "Delirium"un 2. sezonda bulunacağını doğrulamıştı. Bununla birlikte The Sandman 7. Cilt Kısa Hayatlar’dan da bazı bölümlerin yapımda yer alacağı belirtiliyor. Tahminlere göre The Sandman 2024 yılının ikinci yarısında izleyici ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin