Özel Haber I Wednesday 2. sezon hazırlıkları başladı! Çekimler ne zaman başlıyor?

Tim Burton'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Netflix'in ilk sezonuyla bir hayli sevilen dizisi Wesnesday 2. sezon onayını aldıktan sonra yeni sezon için hazırlıklar başladı. Peki Wednesday 2.sezon ne zaman yayınlanacak? Wednesday dizisi kaç bölümden oluşuyor? Wednesday dizisinin konusu ne? Wednesday dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Wednesday dizisi uyarlama mı? Wednesday dizisinin müzikleri neler? Wednesday dizisinde Addams Ailesi var mı?

Volkan Usta
05 Haziran 2023 - 10:45
Kültür Sanat

İlk sezonuyla çok sevilen Netflix'in en çok izlenen yapımları arasında yer alan Wednesday dizisi yeni sezon için hazırlıklarına çoktan başladı. İşte "Wednesday" dizisine dair detaylar!

23-06/04/wednesday-netflix-1685911975.jpg

Jenna Ortega'nın başrolünde yer aldığı Netflix'in Addams Ailesi'nin yıllar sonra sevenleri ile buluştuğu yapımı Wednesday'de yeni sezon hazırlıkları başladı. 2. sezon çekimlerine bu sonbahar Romanya'da başlanması planlanan Wednesday'in yeni sezonu hayranları tarafından merakla bekleniyor.

23-06/04/1083261-703749742.jpg

23 Kasım'da Netflix'te yayınlanan ve 8 bölümden oluşan Wednesday dizisinin 2. sezonunda Addams Ailesi'ne daha fazla yer verileceği dizinin başyazarı Alfred Gough tarafından açıklanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin