Özel Haber I Yeni bir Karayip Korsanları filmi için her şey hazır! Johhny Depp filmde olacak mı?

Yeni bir Karayip Korsanları filmi için her şey hazır olması bir yanayken en çok merak edilen soru da elbette Johnny Depp'in projede yer alıp almayacağı oluyor. Peki Karayip Korsanları 6 filmi ne zaman gelecek? Karayip Korsanları 6 filmi nerede geçecek? Karayip Korsanları 6 filminin konusu ne? Karayip Korsanları 6 oyuncu kadrosunda kimler yer alacak? Karayip Korsanları 6'da Johnny Depp yer alacak mı? Johnny Depp kimdir?

Volkan Usta
12 Eylül 2023 - 09:15
Kültür Sanat

59 yaşındaki ABD’li aktör Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’le yaşadığı sancılı boşanma süreci ve çeşitli davaların ardından birçok proje tarafından reddedilmiş ve özellikle de Karayip Korsanları serisinden adeta kovulmuştu. Disney'den gelen açıklama ise Depp hayranlarını sevindirecek gibi gözüküyor.

23-06/06/johnny-depp-will-never-return-to-pirates-of-the-caribbean_akgb1280.jpg

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Disney Studios Motion Picture prodüksiyon başkanı Sean Bailey, Nerinin altıncı filminin geleceğinden bahsetti. Çok merak edilen Johnny Depp’in seriye dönüp dönmeyeceği sorularına ise Bailey,“daha önce gelen filmleri onurlandıran ama aynı zamanda söyleyecek yeni bir şeyimiz olan gerçekten iyi, heyecan verici bir hikayemiz olduğunu düşünüyoruz. Depp’in bu hikayenin bir parçası olup olmayacağı konusunda ise stüdyo bu noktada şu an tarafsız durumda" açıklamalarını yapmıştı.

23-06/06/5203357.jpg

BİR DAHA DÖNMEM DEMİŞTİ!

Johnny Depp ise Amber Heard davası sürerken mahkeme salonunda 300 milyon dolar bile teklif edilse bir daha "Jack Sparrow" olmayacağını açıklamıştı. Amerikan kaynaklı son bilgilere göre sevilen oyuncu Johnny Depp, "Jack Sparrow" rolüne dönmeyi kabul etti.

23-09/09/captain-jack-sparrow.jpg

SENARYO HAZIR!

Johnny Depp'in Karayip Korsanları serisine dönüp dönmeyeceği tartışılırken farklı bir bilgi de Amerikan kaynaklı haberlerden geldi. Yeni bir Karayip Korsanları filmi için senaryonun hazır olduğu ve grev sonrası çalışmalara başlanabileceği gelen bilgiler arasında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin