ÖZEL HABER | Kısmetse Olur: Aşkın Gücü Erhan Saffar'ın eski halini görenler şok oldu! Evrimin böylesi...

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nün mazlum yarışması Erhan Saffar'ın eski hali görenlerde şok etkisi yaratacak! Erhan Saffar kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Mesleği ne? Sevgilisi kim? Kısmetse Olur Yaren Dağ ve Erhan Saffar ayrıldı mı? Erhan Saffar ifşa! Erhan Saffar kavgaları izle!

Daha önceleri de birçok televizyon programına katılan Erhan Saffar, üne Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programında kavuşmuş ve sevilen yarışmacı kategorisine dahil olmuştu. Erhan Saffar'ın bu haberde göreceğiniz eski hali ise "Yok artık böyle değişim!" dedirtecek cinsten... İşte o şok değişimin fotoğrafları!

23-05/10/asdfghf.jpg

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'ndeki Yaren Dağ ile olan gürültülü ilişkisiyle sık sık gündemde yer edinen Erhan Saffar, yıllar önce katıldığı Adnan Oktar: Ahir Zaman ve Yaratılış Delilleri programıyla da sosyal medyada büyük ses getirmişti.

23-05/10/esrdftghj.jpg

Peki Erhan Saffar kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Boyu kaç cm? Kaç kilo? Burcu ne? Instagram hesabı ne?

Kısmetse Olur: Aşkın Gücü programı yarışmacılarından 33 yaşındaki Erhan Saffar, 1990 yılında dünyaya geldi. 

İLGİLİ İÇERİK

23-05/10/asdfgh.jpg

Asıl mesleği pırlantacılık olan Erhan Saffar, boş zamanlarında vaktini modellik yaparak değerlendirmeyi tercih ediyor.

23-05/10/qr3wertyu.jpg

'En İyi Benim' ve 'Doya Doya Moda' programlarına da daha önce katılım sağlayan Erhan Saffar, yarışmada sevilen isimler arasında yerini alıyor.

23-05/10/untitled-1-1683720382.jpg

@Erhansaffar kullanıcı adıyla 153K takipçili Instagram hesabında aktif olarak paylaşımlar yapıyor. Boyu 1.84 cm'dir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin