CNBC yeniden Türkiye'de! Ne zaman yayına başlayacak?

Yayın haklarının 2015 yılında sona ermesiyle Türkiye'den çekilen CNBC, ülkemizde yeniden yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Peki CNBC Türkiye ne zaman yayın hayatına başlayacak? CNBC Türkiye hangi platformlardan izlenebilecek? CNBC Türkiye'de hangi içerikler olacak? CNBC Türkiye eski içeriklerini yayınlayacak mı? CNBC Türkiye neden yayın hayatına son vermişti?

Volkan Usta
10 Mayıs 2023 - 18:15
Viral

Dizi kanalı CNBC Türkiye İlbak Holding’in girişimiyle yayın hayatına yeniden başlıyor. Merkezi İstanbul’da bulunacak olan CNBC Türkiye, günde en az 10 saat canlı yayın içeriğiyle finans, ekonomi ve iş dünyası haberlerine yer verecek.

Kanalın yayın içeriği, Abu Dhabi, Londra, New York ve Singapur dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki CNBC bürolarının uluslararası yayınlarıyla desteklenecek.

Bu Hafta CNBC-e'de Hangi Filmler Var? (14-20 Temmuz 2014) | Fav10 | Favori  Sosyal Platformunuz | FF - FavoriForumum

‘HEYECANLIYIZ’

NBC International’ın Başkanı ve Genel Müdürü John Casey birleşmeye dair düşüncelerini şöyle aktardı: “Küresel bir marka olarak, yerel düzeyde iş haberleri, içgörüler ve analizler sunmanın öneminin farkındayız. İlbak Holding ile birlikte CNBC Türkiye’yi müjdelemekten ve CNBC’nin eşsiz ve dinamik içeriğini Türkiye’de yeniden izleyici kitleleriyle buluşturmaktan ötürü çok heyecanlıyız.”

Ekim 2023'te lansmanı planlanan CNBC Türkiye, uydu, kablo, karasal yayın ağları, internet yayın platformları ve geniş bant hizmeti sunan platformlar üzerinden ülke genelinde izleyicilere yaygın ve kolay erişim sunacak. Yabancı dizi ve film içerikleri yayınlayan Doğuş Medya Grubu’na ait CNBC-e 2015’te Türkiye’de yayın hayatına son vermişti.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin