Özge Özberk'in yeni dizisi "Bir Annenin Günahı" ne zaman başlayacak?

Ekranların sevilen isimleri Bir Annenin Günahı dizisi ne zaman başlıyor?


18 Mayıs 2020 - 15:36
Gündem

Başrolünde vefakar bir anne karakteri ile Özge Özberk'in yer alacağı ve "A Mother’s Guilt" ismi ile Filipinler’de büyük başarıyla yayınlanan ve ülkemizde de Bir Annenin Günahı adıyla yayınlanacak olan dizinin akıbeti büyük merak uyandırıyor. 

Oyuncu kadrosunda: Mehmet Aslantuğ, Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Pamir Pekin, Deniz Barut, Engin Benli, Didem İnselel, Gökçe Özyol, Burak Demir, Onuryay Evrentan, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Hamit Demir, Mina Derman, Deniz Ertürk, Koray Elibol, Ilgaz Kaya ve Alihan Türkdemir gibi isimlerin yer alacağı Bir Annenin Günahı dizisinin hazırlıkları, koronavirüs salgını nedeniyle durdu. 

Bir Annenin Günahı dizisi başlayacak mı?

Limon Film- Hayri Aslan’ın yapımcılığında hazırlanan ve okuma provaları Mart ayında başlayan dizi, pandemi nedeniyle çekimlere ara vermişti. Kendi ayakları üzerinde durmak için her şeyi yapan ve çocuğu için mücadele eden bir kadının hikayesinin anlatılacağı dizinin başrolündeki isim Özge Özberk: “Biz Mart ayında başlamıştık projeye. Çok da güzel geçmişti iki hafta. Fakat 11 Mart’tan itibaren herkes gibi bizim projemiz de durdu. Şu anda haber bekliyoruz ki ne zaman başlayacağız. Her şey sakinleşene kadar, kimsenin tehdit altında olmadığı sürece kadar biz de evimizde otururuz ve hiçbir risk almadan ekibimizle birlikte projeye başlarız.” dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin