Özge Özpirinçci’nin Yeni Dizisi İlk ve Son için Resmi Duyuru Geldi

Özge Özpirinçci'nin yeni dizisi İlk ve Son için çekimler başladı. Çekimleri başlayan dizi nerede yayınlanacak? Dizide yer alacak diğer isim kim olacak?


01 Haziran 2021 - 17:27
Gündem

Özge Özpirinçci yeni bir dizi projesinde yer alıyor ve ekranlara dönecek demiştik. Haberi paylaşmamızın ardından ünlü oyuncunun yeni dizisi de resmiyet kazandı. Dijital platformda yayınlanacak olan dizi için başrol oyuncuları bizzat duyuru yaptı ve dizinin adının “İlk ve Son” olduğunu açıkladı.

Hangi platformda yayınlanacağı da kesinleşen dizide başrolleri de kim oynayacak görmüş olduk. Dilerseniz hemen detaylara geçiş yapalım da nasıl bir diziyle karşılaşacağımıza bakalım.

İlk ve Son Oyuncuları Kimler Olacak? Nasıl Bir Dizi Gelecek?

Dizide yer alacak olan ilk başrol oyuncusu Özge Özpirinçci olacak. Ünlü oyuncuya eşlik edecek ikinci başrol ise Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden de tanıdığımız Salih Bademci olacak.

İkilinin başrolleri paylaşacağı İlk ve Son dizisinin yönetmen koltuğunda ise şu sıralar reytinglerde zirvede olan Kırmızı Oda’nın yönetmeni, Cem Karcı oturacak. Senaryoyu kaleme alan isim ise Hakan Bonomo.

Yeni dizinin yayınlanacağı platform ise BluTV olarak duyuruldu. Kaç bölüm geleceği şu an için belli değil. Zaten dizinin ne zaman yayınlanacağı da belli değil. İki başrol oyuncusunun eğlenceli bir şekilde çektiği duyuru, sadece dizinin çekimlerinin başladığını gösteriyor.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

BluTV (@blutv)'in paylaştığı bir gönderi

Çekimler ne kadar sürecek ya da her bölüm kaç dakika olacak gibi detaylar netleşmedi. Fakat tahminimiz şu ki çekimler kısa sürede tamamlanacaktır. Pandeminin etkisinin de yavaş yavaş geçtiğini düşünecek olursak, çekimler hızla tamamlanacaktır.

Bu yıl içerisinde dizinin dijital platformda yayınlanması beklenmekte. Fragman ya da hikaye konusunda duyuru da gelecek olursa, bunun için ekstra bir haber hazırlayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin