Özge Özpirinççi'nin yeni dizisindeki partneri belli oldu!

Başarılı oyuncu Özge Özpirinççi'nin yeni dizisinden bilgiler gelmeye başladı.

Merve Mutlu
14 Şubat 2020 - 13:05
Gündem

En son, Fox ekranlarında yayınlanan uyarlama proje Kadın dizisinde başrolde yer alan ve Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinççi, yeni dizisi ile setlere dönmeye hazırlanıyor. 

20-02/14/zpirincci.jpg

Netflix'te yayınlanacak olan projede başrol oynayacak olan Özpirinççi'nin yeni dizisi oldukça merak uyandırıyor. Ay Yapım imzası taşıyacak olan projenin 8 bölümden oluşacak bir aşk dizisi olacağının belli olması ile gözler erkek başrol oyuncusuna çevrildi. 

Özge Özpirinççi'nin yeni partneri Birkan Sokullu oldu!

20-02/14/zge-ozpirincci-ve-birkan-sokullu.jpg

Mart ayında çekimlerine başlanacak olan yeni dizi, senaryosu senarist Ece Yörenç'in imzasını taşıyor. Çağan Irmak yönetmenliğinde çekilecek olan projede Özpirinççi, Birkan Sokullu ile kamera karşısına geçecek. Yeni dizinin adı ve diğer detayları ise henüz basınla paylaşılmadı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin