Payitaht Abdülhamid'e 4 yeni oyuncu katıldı!

TRT1'in sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid 4 yeni oyuncuyla devam edecek.

Merve Mutlu
14 Şubat 2020 - 12:37
Yeni Bölüm

Başrolünde, Abdülhamid Han karakteri ile Bülent İnal'ın yer aldığı, Osmanlı'nın Abdülhamid Han ile geçen dönemini anlatan dönem dizisi Payitaht Abdülhamid'e yeni oyuncular katıldı. 

Payitaht Abdülhamid 108. bölümde neler olacak?

20-02/14/payiii.png

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yeni bölümleri heyecanı daha da artıracak. Demiryolu güzergahını belirlemek için plan yapmaya başlayan Abdülhamid, teşkilatın da ortaya çıkması için bir hamle yapacak. Bu hamle ile Ahmet Paşa'nın hayatındaki bir gizemi çözecek olan Han, düşmanını bulmak için Mahmut Paşa ile bir tertip yapacak. Zalman'ın yakalanmaktan son anda kurtulduğu, Ahmet Paşa'nın İsmail Hakkı'nın sırrının peşine düştüğü bölümde Tatar da kaçırılır. 

Payitaht Abdülhamid'e 4 yeni oyuncu!

20-02/14/payitaht-yeni.jpg

Sevilen oyuncu kadrosu ve heyecanlı bölümleri ile izleyicileri ekran başına bağlayan diziye yeni oyuncular da dahil oluyor. Dizinin yeni oyuncuları da Cem Özer, Burç Kümbetlioğlu, Faik Ergin ve Tuğçe Kumral oldu.

Tuğçe Kumral "Zekiye Sultan"a hayat verirken, Burç Kümbetlioğlu "Albay Albert Goldshmit"i, Cem Özer "William Hechler"i, Faik Ergin "Robert"ı canlandıracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin