Özgü Namal ve Özcan Deniz'li "Kızıl Goncalar"ın Cannes afişi yayınlandı!

FOX'ta yayınlanacak olan "Kızıl Goncalar" için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerinde yer alacağı filmin, Cannes MIPCOM Fuarı için hazırlanan afişi de yayınlandı.

ozan
11 Ekim 2023 - 13:59
Kültür Sanat

Uzun bir dönem sonra ekranlara dönmeye karar veren Özgü Namal ile Özcan Deniz'i buluşturacak olan "Kızıl Goncalar" için hazırlıklar devam ediyor. Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosu ve oyuncu kadrosu oldukça iddialı bir proje olacağını ortaya koyuyor.

Özcan Deniz onur konuğu olacak

Özgü Namal ile Özcan Deniz16-19 Ekim 2023 tarihleri arasında, Cannes Palais des Festivals et des Congrès alanında gerçekleştirilecek "Cannes MIPCOM Fuarı" için hazırlanan afiş için buluştu.

Fuara, Özcan Deniz'in onur konuğu olarak katılacağı da açıklandı.

23-10/11/kizil-goncalar.jpeg

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, "Vatanım Sensin" ve "Atatürk" filmi gibi önemli yapımları yazan Necati Şahin’in imzasını taşıyan "Kızıl Goncalar" dizisini ödüllü yönetmenlerimizden Ömür Atay çekecek. Perşembe günü okuma provası yapılacak olan dizi önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin