Özkan Uğur ve Mahir İpek Jet Sosyete kadrosunda!

Ekranların sevilen dizisi Jet Sosyete'den gelen yeni fragman heyecan yarattı.

Merve Mutlu
07 Ekim 2019 - 10:14
Yeni Bölüm

Macerasına tv8 ekranlarında başlayan ve Gülse Birsel önderliğinde hazırlanan Jet Sosyete dizisi, dijital platformda devam edecek olan hikayesini izleyici ile buluşturmak için gün sayıyor. 

19-10/07/gulse-birsel.png

Televizyon ekranlarındaki dizi sürelerinin çok uzun olması nedeniyle herkesin şikayet etmesinin ardından ilk başarılı girişim Gülse Birsel'den gelerek bir daha televizyon için iş yapmayacağını ve dijitalde devam edeceğini açıklamıştı. 11 Ekim'de başlayacak olan yeni sezonunu puhuTv'de izleyici ile buluşturacak olan dizinin 40. bölümünden ilk fragman yayınlandı. 

Jet Sosyete 40. bölümde dikkat çeken detaylar...

Dizinin girişinde, yayınlanan 4 tanıtımdaki dizi klişelerinin Gizem'in (Gülse Birsel) rüyası olduğu ve hâlâ televizyon dizisi olduklarına dair gördüğü bir kabus olarak anlattığını görüyoruz. Daha sonra dijitale taşınma esprileri yapılan dizinin kadrosuna baktığımızda da 2 yeni oyuncu göze çarpıyor. 

19-10/07/mahir-ipek.png

Başarılı oyuncular Mahir İpek ve Özkan Uğur Jet Sosyete'nin kadrosuna dahil oldular. Fragmanda ortaya çıkan bu sürpriz gelişmenin detayları ve karakterleri henüz açıklanmadı. 

19-10/07/zkan-ugur.png

40. bölüm fragmanı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin