Öznur Serçeler Erkenci Kuş dizisinde söylediği türkü ile beğeni topladı!

Erkenci Kuş dizisinde Leyla karakterini canlandıran başarılı oyuncu Öznur Serçeler sesi ile büyüledi...

Nurşah
04 Temmuz 2019 - 16:28
Gündem

Erkenci Kuş dizisi her salı günü yeni bölümleri ile izleyici karşısında olmaya devam ediyor. Dizide Leyla karakterini başarı ile canlandıran Öznur Serçeler son bölümde söylediği Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme türküsü ile beğeni topladı!

19-07/04/erkenci-kus-degmen-benim-gamli-yasli-gonlume.jpg

Öznur Serçeler sesi ile beğeni kazandı!

Star Tv ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş geçtiğimiz salı akşamı 46. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Ekrana gelen yeni bölümle yine dikkatleri üzerine toplayan dizide, Leyla karakterini canlandıran Öznur Serçeler de sesi ile büyüledi...

 19-07/04/erkenci-kus-leyla-turku.jpg

Dizi gereği sahneye çıkan Öznur Serçeler, Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme adlı türküyü seslendirdi. Sosyal medyada da pek çok övgü alan başarılı oyuncu, bu sahne ile sesinin güzelliğini de izleyiciye göstermiş oldu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin