Ransom 4. sezon olacak mı? CBS kararını verdi!

Luke Roberts'li CBS dizisi Ransom'un geleceği belli oldu. Dizi, yapımcıların ortak kararıyla üç sezonun ardından iptal edildi.

Amerikan ulusal kanallarından CBS'in Kanada Global, Fransa TF1 ve Almanya RTL kanallarıyla birlikte ortaklaşa yayınladığı "Ransom" dizisinin geleceği belli oldu.

RANSOM RESMEN İPTAL!

Üçüncü sezonu 25 Mayıs'ta sonlanan ve bir süredir geleceği belirsiz olan dizi için resmi iptal kararı çıktı. Buna göre Ransom'un 4. sezonu olmayacak.

19-07/04/ransom-dizisi-3-sezon-1562243585.jpg

İptal kararı dizinin resmi Twitter hesabından şu açıklamayla duyuruldu:

"Geride bıraktığımız üç sezonu sizlerle paylaştığımız için çok şanslı ve mutluyuz. Ne yazık ki, CriRes ekibine veda etmek zorundayız. Anlaşmazlık ve çatışmaları şiddet yerine kelimelerle çözen güçlü ve zeki karakterler hakkında hikayeler anlatmaya bayıldık. Bizi izlediğiniz için teşekkürler."

19-07/04/ransom-twitter.jpg

İPTAL NEDENİ: FİNANSMAN SORUNU

Geçtiğimiz sezon CBS'in en düşük reytingli dizisi pozisyonda olan Ransom'un izlenme oranları ekran macerası boyunca tatmin edici seviyelerde olmasa da kanala maliyetinin düşük olması diziyi ekranlarda tutan en önemli etkendi. Kaynaklara göre, finansman sağlama konusundaki sorunlar nedeniyle yapımcılar diziyi sona erdirme kararı aldı.

"RANSOM" KONUSU VE KADROSU

Luke Roberts'ın başrolünde olduğu Ransom'un hikayesi; kriz ve rehine müzakerecisi Eric Beaumont'a odaklanıyor. En zor kaçırma ve fidye vakalarını çözmek için insan davranışlarının iç yüzüne ustalıkla ışık tutan ve suçluların ne düşündüğünü çözümleme yeteneğine sahip olan Eric, dünyanın en tehlikeli suçlularıyla bile karşı karşıya geldiğinde şiddete başvurmayı reddetmektedir. Eric ve kriz çözümü ekibi tüm kaçırılma ve fidye davalarını şiddete başvurmadan, sezgi ve kavrama becerilerinin yüksekliği sayesinde çözmektedir.

19-07/04/ransom-izle.jpg

David Vainola ve Frank Spotnitz'in yaratıcısı olduğu yapımın oyuncu kadrosunda Nazneen Contractor (Zara Hallam), Brandon Jay McLaren (Oliver Yates) ve Karen LeBlanc (Cynthia Walker) gibi isimler de rol alıyor.

Big Light Productions, Sienna Films, Entertainment One (eOne) ve Korda Studios ortak yapımcılığında hazırlanan Ransom'un yürütücü yapımcı kadrosu ise Spotnitz ve Vainola ile birlikte Julia Sereny, Jennifer Kawaja, Jocelyn Hamilton ve György Rajnai'den oluşuyor.

"Ransom" (CBS) 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin