Siren 2. sezon 13. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Hikayesi bir denizkızı efsanesine dayanan Freeform'un gizem-gerilim dizisi Siren'ın yeni bölümünde neler olacak? Siren 2. sezon 13. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Freeform'un denizkızı temalı gizem-gerilim yüklü dizisi "Siren" geçtiğimiz hafta çift bölümle ekranlara geldi. Dizi, yeni bölümüyle 11 Temmuz'da ekranlara geri dönecek.

SIREN 2. SEZON 11. VE 12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Maddie ve Ben, Elaine'nin iyileşmesine yardımcı olmaya devam etmek amacıyla Ryn'ı içinde bulunduğu durumdan kurtarabilmek için mücadele ederler. Ryn ise Ben ve Maddie'nin siren şarkısının etkilerinden kurtulmaları için suya geri döner. Denizkızlarının yaşam alanında suyun derinliklerinde Maddie ve Ben'in tedavisine, şarkının etkilerinin önlenmesine yardımcı olabilecek özel bir yer olduğunun öğrenilmesinin ardından Ryn, Ben ve Maddie derin sulara birlikte yolculuk yaparlar. Bu arada Helen ve Ted ise geçmiş aile öykülerini birleştirmeye başlar.

19-07/04/siren-2x11-2x12-foto2-1561623715.jpg

SIREN 2. SEZON 11. ve 12. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, sezonun 11. bölümü "Mixed Signals" ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting ve 0.37 milyon izleyici; 12. bölümü "Serenity" ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting ve 0.39 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Siren, geçtiğimiz haftalarda 3. sezon onayını cebe koymuştu.

19-07/04/siren-2x13-foto.jpg

SIREN 2. SEZON 13. BÖLÜM NE ZAMAN?

Geçtiğimiz hafta çift bölümle ekranlarda olan Siren'in bu hafta yeni bölümü yok. Dizi, bir sonraki bölümü "The Outpost" ile 11 Temmuz 2019 Perşembe akşamı Freeform ekranlarına geri dönecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-07/04/siren-2x13-foto1.jpg

SIREN 2. SEZON 13. BÖLÜM KONUSU

Ryn (Eline Powell), çiftleşme mevsiminin etkilerini deneyimlemeye başlarken; Beth (Caroline Cave), Levi (Sedale Threatt Jr.) ile temas kurar...

Denizkızı çiftleşme sezonu başlarken; Ryn kolonisine yardım etmek için denize geri dönmesi gerektiğini bilmektedir.

Melezler, Levi'yi kendileriyle birlikte uzak bir yere gelmesi için ikna ederlerken; bu durum Helen (Rena Owen) ve Ben'in (Alex Roe) onları bulmak için harekete geçmesini sağlar.

Bir gazeteci, petrol sondaj kulesi felaketinin yaşandığı gecenin parçalarını bir araya getirme konusunda yardım almak için Xander'a (Ian Verdun) ulaşır.

"Siren" (Freeform) 2. sezon 13. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin