Pakize Suda'nın cenazesinde şok görüntü!

Önceki akşam beynine pıhtı atması sonucu 70 yaşında hayatını kaybeden Pakize Suda bugün toprağa verildi. Pakize Suda'nın cenaze törenine ise ünlüler dünyasından kimsenin katılmaması dikkat çekti!

Gülcan Tarımoğlu
23 Aralık 2022 - 16:33
Magazin

Bir süredir demans hastalığı ile mücadele eden ve önceki gün beynine pıhtı atması sonucu hayatını yitiren Pakize Suda, son yolculuğuna uğurlandı!

Pakize Suda, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kurşunlu Camii'nde kılınan cuma namazı sonrası, Menteşe Şehir Yeni Mezarlığı'na defnedildi. Ancak uzun zamandır sanat camiasında bilinen ve tanınan Suda'nın cenazesinde ise bir görüntü dikkat çekti.

22-12/23/63a599c286b24a67001f3634-1671802908.jpg

Pakize Suda'nın cenaze törenine sanat camiasından katılım olmaması gözlerden kaçmadı.

Pakize Suda'nın vasiyeti neydi?

Pakize Suda'nın ölümünün ardından 2015 senesinde sunuculuğunu yaptığı bir programı sırasında söylediği vasiyeti akıllara geldi. O dönem Sezen Aksu'nun yaşamını yitiren Aysel Gürel için 5 bin fidan diktirdiğini öğrenen Suda, kendisi için de bir vasiyette bulunmuştu. Aksu'ya seslenen Suda, “Sezen benim de arkamdan bir hatıra ormanı yaptır" demişti.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin