PaleyFest 2017 panel konukları açıklandı

Her sene düzenlenen Televizyon festivali PaleyFest panelinin açılış konuşmacıları açıklandı.

Berfu Özlen
14 Aralık 2016 - 13:00
Kültür Sanat

17 Mart 2016'da Los Angeles Dolby Theatre'da düzenlenecek olan festivalde açılış paneli konuşmacıları Westworld, This is Us ve American Horror story: Roanoke ekibi olarak açıklandı.

Seyircilerin sorularını cevaplayıp, moderatör ile sohbet edecek olan oyuncu ve yaratıcı ekip televizyon hayranlarını şimdiden heyecanlandırmaya başladı.

Panelin biletleri Ocak'ta satışa çıksa da yerinde izleyemeyecekler için Hulu panelin sponsoru olarak online izleme şansı tanıyacak.

Paley Center CEO'su Maureen J. Reidy "34 senedir PaleyFest her sene gidilmesi gereken bir festival oldu. Memnuniyetle ilk üç konuşmacımızın bu mükemmel diziler olduğunu açıklamaktan gurur duyarım. Şimdiye kadarki en dikkat çekici açılış konuşmaları olacağına eminim" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin