TBS, Search Party ve People of Earth için 2. sezon onayı verdi

TBS'in orjinal komedi dizilerinde işler yolunda. İki dizi içinde 2. sezona yeşil ışık yakıldı.

Berfu Özlen
14 Aralık 2016 - 14:00
İptal - Onay

Search Party ve People of Earth 2017'de ikinci sezonları için ekranlara dönecek. TBS'in yaptığı açıklamaya göre iki dizinin de ikinci sezonu 10'ar bölümden oluşacak. 

TBS, geçen sezon yayın hayatına başlamış 6 orjinal komedi dizisinin altısını da yenileyerek büyük bir başarıya imza attı. Bu dizilerin içinde Angie Tribeca, Full Frontal with Samantha Bee, The Deatour ve Wrecked de var.

Arrested Development'dan tanıdığımız Alia Shawkat'ın oynadığı Search Party, kayıp üniversite arkadaşını arayan hipster bir kızın hikayesini anlatıyor. Entertainment Weekly ve Vanity Fair tarafından en iyiler listesine alınan dizi milyonlarca izleyiciye ulaşıyor.

The Daily Show çıkışlı Wyatt Cenac'ın rol aldığı People of Earth ise uzaylıların kaçırdıkları insanları araştıran bir gazeteciyi konu alıyor. Dizi reyting sonuçlarında 18-49 yaş arasında çok popüler.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin