Pandas in New York dizisi başrolünü buldu: Dhruv Singh

CBS'in deneme bölümü siparişini verdiği komedi dizisi Pandas in New York'un oyuncu kadrosuna Dhruv Singh de katıldı. Pandas in New York dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
23 Mart 2018 - 23:51
Gündem

CBS'in 2018-19 televizyon sezonu için deneme bölümü siparişi verdiği komedi dizilerinden "Pandas in New York"un başrolüne Dhruv Singh getirildi.

"PANDAS IN NEW YORK" DİZİSİNİN KONUSU

Yazar ve yürütücü yapımcılığını Ajay Sahgal'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mark Cendrowski'nin oturduğu Pandas in New York'un hikayesi; New York'ta ikamet eden Hintli bir doktor ailesinin, en küçük oğullarının (Singh) hayatını düzene sokmak adına bir projeye girişmelerine odaklanıyor. Ancak oğullarının kendi planını yaptığından habersizdirler!

18-03/23/dhruv-sings.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Singh'in hayat vereceği Rishi, son senesini Sınır Tanımayan Doktorlar'ın bir üyesi olarak Kamboçya'da geçirmiştir. Artık New York'a, evine geri dönen Rishi ailesine haber vermeden bir klinikten gelen iş teklifini kabul etmiştir.

Ancak ailesinin kendisi için çok farklı planları vardır! Rishi'nin Hintli bir kadın doktor ile evlenmesini, mümkün oldukça çok çocuğa sahip olmasını, Panda ailesinin onurunu sürdürmesini ve ailenin ortopedi kliniğine katılmasını beklemektedirler.

Dizinin oyuncu kadrosunda daha önceden şu isimler dahil olmuşlardı:

- Nisha Munshi (Rishi'nin ortopedi cerrahı kız kardeşi Gita Panda)
- Hina Abdullah (Rishi'nin küçük kız kardeşi Asha)
- Dan O'Brien (Gita'nın kocası Jim)
- Bernard White (Rishi, Gita ve Asha'nın babası Om)
- Gita Reddy (Rishi, Gita ve Asha'nın annesi Pushpa)

18-03/23/pandas-in-new-york-oyuncu-kadrosu.jpg

Pandas In New York'un yürütücü yapımcı kadrosunda Sahgal, Kapital Entertainment'tan Aaron Kaplan ve Dana Honor ile TrillTV'den Wendi Trilling yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin