Mehmed Bir Cihan Fatihi Muslihuddin (Altan Erkekli) kimdir?

Kanal D'nin olay yaratan projesi Mehmed Bir Cihan Fatihi'ne 2. bölüm itibarıyla yeni bir oyuncu katılıyor. Muslihuddin (Altan Erkekli) kimdir?

Nurşah
24 Mart 2018 - 12:56
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor ve Büşra Develi'yi izlediğimiz yılın en konuşulan dizilerinden biri olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisine yeni bölümle birlikte Muslihuddin rolü ile usta oyuncu Altan Erkekli katılıyor. 

 18-03/24/altan-erkekli-muslihuddin-1521884498.png

Mehmed Bir Cihan Fatihi Muslihuddin kimdir?

Muslihuddin, Osmanlı Devleti'nin yetiştirdiği en ünlü mimarlardan birisidir. Sultan Mehmed'in İstanbul'u fetih süreci boyunca onun yanında olacak ve ona destek olacaktır. Dizinin 2. bölümü itibari ile ekranlarda olacak Muslihuddin rolünde ise Altan Erkekli'yi göreceğiz.

18-03/24/altan-erkekli.png 

Altan Erkekli Kimdir?

Ocak 1955'te İstanbul'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi DTCF Tiyatro Bölümü'nü 1980 yılında bitirdi. 1975 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu'na girdi. 1985-1989 yılları arası Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Rol aldığı oyunlardan bazıları, "Ana", Küçük Adam N''oldu Sana", Rumuz Goncagül", Sakıncalı Piyade", "Mefisto", "Akrep".

Usta oyuncunun rol aldığı çok önemli dizi ve sinema projeleri bulunmaktadır. Kurtuluş, Bir Demet Tiyatro, Havada Bulut, Bir İstanbul Masalı dizilerindeki rolleri ile izleyicilerin beğenisini toplamıştır. Halen DTCF Tiyatro Bölümünde oyunculuk Ana Sanat Dalı Öğretim Görevlisi. Aynı zamanda Ankara Sanat Tiyatrosunda sahne üstü ve gerisi görevlerini sürdürmekte. Usta oyuncu son olarak Mehmed Bir Cihan Fatihi Muslihuddin rolü ile karşımıza çıkacak.

Mehmed Bir Cihan Fatihi 2. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin