Netflix'ten Formula 1 belgeseli geliyor!

Formula 1 ve Netflix iş birliğiyle 2018 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın belgeseli çekiliyor.

Volkan Küçükel
24 Mart 2018 - 18:14
Gündem

Beyler ve bayanlar! Motorlarınızı çalıştırmaya hazır mısınız? Ve internetinizi...

NETFLIX'TEN 10 BÖLÜMLÜK FORMULA 1 BELGESELİ'NE ONAY ÇIKTI!

Formula 1 ve Netflix işbirliğiyle 2018 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın belgeseli çekiliyor. Formula 1'in 2018 sezonuna farklı bir bakış atmamızı sağlayacak proje için Netflix tarafından 10 bölümlük sipariş verildi.

Yapımın 2019 senesinin başlarında izleyicilerle buluşması planlanıyor.

BELGESELİN İÇERİĞİ

Netflix'in bu yeni orijinal yapım projesi, izleyicileri padok, araç kokpiti ve Formula 1 yarışlarının en önemli oyuncularının hayatlarının içine sokmaya çalışacak.

18-03/24/formula-1-tweet.jpg

Belgesel serisi bizleri dünyanın en hızlı sürücüleri, takımların şef ve patronları ve Formula 1'in kendi yönetim ekibi ile tanıştıracak.

Sophie Todd'un showrunner olarak dümenin başında bulunacağı yapımın yürütücü yapımcı kadrosunda Oscar ödüllü James Gay Rees (Senna) ve Box to Box Films'ten Paul Martin yer alıyor.

Netflix İçerik Departmanı Başkan Yardımcısı Bela Bajaria yeni projeleriyle ilgili "Formula 1 ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, sınıfının en iyi yapımlarını üretmek için birinci sınıf markalarla ve prodüksiyon ortaklarıyla çalışma misyonumuzun ilerlemesine destek olacak" ifadelerini kullanırken; F1 Ticari Operasyonlar Müdürü Sean Bratches ise şöyle konuştu:

18-03/24/formula-1-yaris.png

"Formula 1, bir motor sporları şirketinden medya ve eğlence markasına etkin bir şekilde yeniden konumlandırdığımız küresel bir spor. Netflix ile varılan anlaşma, bir Formula 1 sezonunda perde arkasında yatan şeylerin büyüleyici hikayesini anlatmaya hizmet ediyor. Yapım, bu sporun hayranlarını memnun eden ve yeni hayranları yakalamak için bir katalizör görevi gören bir bakış açısını ortaya çıkaracak."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin