Prison Break ve Chicago Fire dizilerinin oyuncusu DuShon Monique Brown hayatını kaybetti!

Son olarak Chicago Fire dizisinde izlediğimiz oyuncu DuShon Monique Brown 49 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Volkan Küçükel
24 Mart 2018 - 19:15
Gündem

NBC'nin Chicago Fire dizisinde Şef Wallece Boden'ın asistanı Connie karakterine hayat veren aktris DuShon Monique Brown hayatını kaybetti.

The Chicago Tribune'e verilen bilgilere göre Brown, St. James Olympia Field Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Brown'ın temsilcisi Robert Schroeder, oyuncunun zamansız ölümünün aniden ve doğal nedenlerden kaynaklandığını belirtti.

ÖLÜM NEDENİ: KALP KRİZİ

Henüz resmi olarak açıklanmasa da oyuncunun ölüm sebebinin kalp krizi olduğu ve Brown'ın birkaç gün önce göğsündeki ağrılar nedeniyle hastaneye başvurduğu belirtiliyor.

18-03/24/dushon-brown.jpg

2012 senesinden bu yana Chicago Fire'da tekrar eden bir rolle kilit bir karaktere hayat veren aktrisin ölüm haberi sonrasında dizinin yürütücü yapımcısı Dick Wolf, aileden birini kaybetmelerinden dolayı harap halde olduklarını belirtirken "Tüm dua ve düşüncelerimiz DuShon'ın ailesi ile birlikte, hepimiz onu çok özleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

49 yaşında hayatını kaybeden Chicago doğumlu oyuncu geçmiş dönemde Prison Break (Büyük Kaçış) dizisinin ilk iki sezonunda Hemşire Katie Welch karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Yakın geçmişte Amazon'un Philip K. Dick's Electric Dreams dizisine konuk olan isim ayrıca Empire (Ilene), Shameless (Teresa) ve Boss gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol almıştı.

Brown televizyon kariyerine başlamadan önce Chicago'da tiyatro ile haşır neşir olmuş ve Goodman, Victory Gardens, Lookingglass, Drury Lane, MPAACT ve Pegasus Players sahnelerinde performanslarda bulunmuştu.

Brown'ın 14 yaşında bir kızı bulunuyordu.

"Chicago Fire" Hope ve Connie:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin