Ryan Michelle Bathe de Steps dizisinin kadrosunda!

ABC kanalının İsveç yapımı Bonus Family'den uyarladığı komedi dizisi Steps'in oyuncu kadrosuna Ryan Michelle Bathe de katıldı.

Volkan Küçükel
24 Mart 2018 - 19:46
Gündem

ABC'nin İsveç yapımı sitcom Bonus Family'den uyarlayıp deneme bölüm siparişini verdiği "Steps" dizisinin oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor.

Ryan Michelle Bathe (This Is Us); daha önceden Kyle Bornheimer (Casual) ve Ginnifer Goodwin'i (Once Upon a Time) kadrosuna katan dizinin başrol oyuncularından biri olarak oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

"STEPS" DİZİSİNİN KONUSU

Kristin Newman'ın (The Muppets, Chuck) senaryosunu kaleme alıp, yönetmen koltuğunda Todd Holland'ın oturduğu Steps'in alışılmışın dışındaki hikayesi; başlarından boşanma olayı geçen dört yetişkin ve üç ayrı evde büyütmeye çalıştıkları üç çocuğa odaklanıyor.

Bathe dizide yeni bekar ve işine odaklı bir kadın olan Genevieve karakterine hayat verecek.

18-03/24/ryan-michelle-bathe-1521909461.jpg

STEPS'İN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Bathe, Bronheimer ve Goodwin dışında Julie Hagerty (Noelle) ve Cameron Boyce (Descendants) kadrodaki diğer oyuncular.

Yakın geçmişte This Is Us dizisinde tekrar eden bir rolle Yvette karakteriyle izlediğimiz 41 yaşındaki Ryan Michelle Bathe özellikle Boston Legal (Sara Holt), Brothers & Sisters (Noreen) ve Army Wives (Charlie) yapımlarındaki rolleriyle tanınıyor. Yakın zamanda Empire dizisinde tekrar eden bir rolle karşımıza çıkacak aktris Dr. Ken, Franklin & Bash ve Private Practice gibi dizilere de konuk olmuştu.

Yürütücü yapımcı kadrosunda Kristin Newman ile birlikte Mandeville TV'den David Hoberman, Todd Lieberman ve Laurie Zaks'ı bulunduran Steps'in uyarlandığı İsveç yapımı Bonusfamiljen (Bonus Family) ilk sezonunda gösterdiği başarılı ekran performansı ile ikinci sezon onayını almış; dizinin uluslararası yayın hakları online yayın platformu Netflix tarafından satın alınmıştı.

"Bonus Family" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin