Paramount Network'ten yeni bir gizem-gerilim dizisi: I Know Who You Are

Sé quién eres isimli İspanyol diziden uyarlanacak I Know Who You Are'ın adresi Paramount Network. I Know Who You Are dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
11 Nisan 2018 - 11:13
Gündem

Paramount Network, 2017 yapımı İspanyol limitli dizi Sé quién eres uyarlaması "I Know Who You Are" dizisi için geliştirme çalışmalarına başladı.

Gerilim türündeki dizinin arkasında The Last Ship ortak yaratıcısı Steven Kane, yönetmen David Semel (Star Trek: Discovery) ve CBS TV Studios bulunuyor.

"I KNOW WHO YOU ARE" DİZİSİNİN KONUSU

Kane'in uyarlama senaryosunu kaleme aldığı "I Know Who You Are"ın hikayesine kısaca bakacak olursak;

Yırtık kıyafetleri ve kana bulanmış yüzüyle bir çeşit kaza geçirdiği belliydi... Ancak kim olduğunu ya da oraya nasıl geldiğini hatırlamıyor...

18-04/11/i_know_who_you_are.jpg

Kayıp kişi odaklı bir gerilim olarak nitelendirilen I Know Who You Are'ın hikayesi; bir araba kazası sonrasında hafızasını kaybeden şöhretli bir gazetecinin, kız yeğeninin şüpheli bir şekilde ortadan kayboluşunun baş şüpheli haline gelmesini merkezine alacak.

18-04/11/francesc-garrido.jpeg

Pau Freixas'ın yaratıcısı olduğu İspanyol dizi ise 2017'nin Ocak ayında Telecino'da prömiyerini gerçekleştirmiş ve 16 bölüm boyunca ekranlarda kalmıştı. Dizinin oyuncu kadrosunda Blanca Portillo, Francesc Garrido, Carles Francino, Eva Santolaria ve Aida Folch gibi isimler yer aldı.

18-04/11/steven-kane-david-semel.jpg

Paramount Network'ün uyarlamasında Kane ve Semel ile birlikte Tripp Vinson (Red Dawn), Lucas Carter ve Alex Coscas yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

"I Know Who You Are (İspanyol dizi)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin