Ufak Tefek Cinayetler kim öldü? Katil içlerinden hangisi?

Star Tv ekranlarında salı günleri gösterilen Ufak Tefek Cinayetler dizisini hepimiz severek izliyoruz. Dört kadının birbirleri ile giriştikleri güç savaşını konu edinen dizi aslında bir cinayet etrafında dönüyor. İlk bölümde gösterilen sahnenin ardından ölen kişi kim? Dörtlünün içinde bir katil mi var? Bölüm bölüm güncellenecektir!

Nurşah
11 Nisan 2018 - 12:37
Kültür Sanat

Ufak Tefek Cinayetler dizisi biz izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Yayınlanan ilk bölümü ile dönemindeki yapımlar arasından sıyrılıp gündeme oturdu. Ufak Tefek Cinayetler, Sarmaşık sakinlerinin her zaman düzenlediği partilerden birinde meydana gelen anlaşılmaz bir cinayet ile başlıyor ve sonraki bölümler de bu olayın araştırılarak zamanda geriye dönülmesi ile ilerliyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler'de kim ölüyor? Dilerseniz o sahneyi bir daha hatırlayalım...

 

Anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz... Keskin bir çığlığın arasından pencereden aşağı birisi süzülüyor. Partideki herkes şok içinde, tabii izleyenler de öyle. Sıradan dizilerden alıştığımız kadarıyla dizinin tam da bu sahneden devam edip kimin öldüğünü öğrenmeyi ve kalanlar arasındaki hesaplaşmayı izlemeyi bekliyoruz fakat Ufak Tefek Cinayetler bu şekilde ilerlemiyor.  Ortada bir ölü, kocaman bir çığlık ve olayı çözmeye çalışan polis memurları ile baş başa kalıyoruz...

18-04/11/ufak-tefek-cinayetler-kim-oldu.jpg

Ufak Tefek Cinayetler kim öldü?

Dizinin yayınlanan bölümleri ile "cinayetler" kısmına o kadar çok yaklaşıyoruz ve her bölüm pencereden düşen kişinin kim olduğuna dair farklı farklı senaryolar üretiyoruz ki bunun tarifi mümkün değil bizce... Oyuncuların yaptığı açıklamalar doğrultusunda henüz onların da kimin öleceğinden haberleri olmadığını öğreniyoruz. Fakat biz sizinle teorilerimizi bir paylaşalım istedik!

Bir kere dizide herkes ölümle yaşamı ayıran ince bir çizgi üzerinde ilerliyor gibi görünüyor. Bu kişi Oya, Merve, Pelin ya da Arzu'dan herhangi birisi olabilir... Yakışıklı erkek karakterlerimiz bile olabilir... Fakat videoyu izlediğimizde pencereden aşağı düşen kişinin narin yapıda birisi olduğunu çıkarabiliyoruz. O zaman dağ gibi heybetli bir adam olan Taylan'ı bu listeden üzülerek elememiz gerekiyor...

Ufak Tefek Cinayetler kim ölüyor tahminleri

Fikir yürütmeye devam edelim... Başroldeki bu dört güzel kadından herhangi biri ölüyor olabilir.

18-04/13/ufak-tefek-cinayetler-kim-oldu-merve.jpg

Ölen Merve mi?

Mesela Merve... İçlerindeki en hırslısı, en kötüsü... Bu derece hırslı ve ciddi manada kötülük yapabilen insanlar katil olamazlar belki ama öldürülen tarafta olabilirler. Serhan ile biten evliliklerinin ardından geçtiğimiz bölümde yaşadıkları tartışma belki de o pencereden aşağı itilen kişinin Merve olabileceği sorularını akıllara getirmedi değil. Belki de dengesiz bir karakter çizen Edip'le yakınlaşmaları sonucu kendisini Edip bile itmiş olabilir. Çünkü biliyorsunuz Edip yaralı ve Merve ile hala bir hesaplaşma halinde..

18-04/13/ufak-tefek-cinayetler-kim-oldu-pelin-1523619404.jpg

Ufak Tefek Cinayetler Pelin mi öldü?

Pelin'i ele alalım. Zaten bırak pencereden aşağı itmeyi, yanında durup da pencerenin önünden üfleseniz kendisi de havalanıp yere düşecek kadar narin bir vücut yapısı olan Pelin, belki de girdiği kıskançlık krizlerinin ardından Taylan tarafından büyük bir üfürme ile dibi boylamış olabilir. Fakat bizim biricik Taytay'ımız bunu yapabilecek derecede kötü birisi gibi görünmüyor. Burası Sarmaşık gerçi, Taylan bile adamları olan bir mafya lideri haline gelebilir ilerleyen bölümlerde..

18-04/13/ufak-tefek-cinayetler-kim-oldu-arzu-1523618549.jpg

Ufak Tefek Cinayetler'de Arzu mu ölüyor?

Arzu... Onu en düşük ihtimallere sahip olanlardan birisi gibi düşünmeyin. Pelin ve Merve'den başka gerçekten bir katil olmasına ramak kalmış bir kadın düşmana sahip. Burcu...

18-04/13/ufak-tefek-cinayetler-kim-oldu-oya.jpg

Ufak Tefek Cinayetler Oya mı öldü?

Sona geliyoruz... Oya gerçekten de pencereden düşürülen kişi olabilir dediğinizi duyar gibiyim! Evet, bu kişi Oya olabilir. Gençlik yıllarında zaten bir kere pencereden düşmüş ve kurtulmuştu. Fakat bu sefer... Neden olmasın? Merve, Pelin ya da kendisini daha önce öldürmeye çalışmış olan Burcu ile girdiği bir tartışma sonrasında veya hepsinin içinde bulunduğu bir karmaşa sırasında aşağıya itilmiş olabilir...

UTC kim öldü güncel tahminler!

Dizinin geçtiğimiz bölümünde Mehmet'in Serhan'a söylediği "Bir gün Oya ile birlikte pencereden aşağı atılıp kendinizi çiçeklerin üzerinde bulacaksınız" sözü Ufak Tefek Cinayetler kim öldü sorusuna bir cevap olabilecek gibi de görünüyor.

Bir de şöyle bir tahminimiz var ki bu da dizinin Pretty Little Liars ile benzeşen yönlerini düşünenler tarafından geliyor. O da düşen kişinin Serhan olması. İki güzel kadın tarafından paylaşılamayan Serhan çıkan bir tartışma sonrasında meşhur pencereden o güzel partinin tam da ortasına bomba gibi düşen kişi olabilir...

25. bölüm güncellemesi: Dizinin geçtiğimiz salı yayınlanan 25. bölümünde komiserler ölen kişinin bedeninin üzerinde ojeli bir kadın tırnağına dair kanıtlar buluyor. Bu durum da katilin bir kadın olduğu iddialarını güçlendirecek gibi görünüyor!

27. bölüm güncellemesi: Kimin öldüğünü tam olarak öğrenmeye adım adım yaklaşıyoruz. Heyecan ve gizem dozunun giderek arttığı 27. bölümde komiserler en sonunda hikayemizin baş kahramanları olan dörtlü ile görüşmeye başlayacaklar. Tabii içlerinden birisi ölmediyse.

Bu arada kanıt olarak bulunan ojeli kadın tırnakları detayı ile ilgili gelişmeler de var. Bordo kırmızı tonlarında olan ojeyi şu ana kadar anladığımız kadarı ile iki kadın sürüyor, Oya ve Arzu!

29. bölüm güncellemesi: Dizinin ilk bölümünde gerçekleşen cinayetin hep Merve'nin düzenlediği bir partide olduğunu düşünüyorduk ama geçen akşam yayınlanan bölümde bunun aslında Oya'nın düzenlediği bir partide gerçekleştiğini öğrendik...

31. bölüm güncellemesi: Merakla beklenen sezon finaline bir bölüm kala çeşitli detayları öğrenmeye başlıyoruz. Partide düşen kişinin ardından bir ölüm daha aydınlatılmayı bekliyor. 

32. bölüm sezon finali güncellemesi: Ölen kişinin Edip olduğunu anlıyoruz!

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin