Paramparça ne zaman final yapacak?

Star TV’de üç sezondur yayın hayatına devam eden drama dizisi Paramparça final yapacak mı?

Star TV’de üç sezondur yayın hayatına devam eden drama dizisi Paramparça final yapacak mı? Dizinin final tarihi iddiaları yalanlanacak mı?

Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Mine Tugay gibi isimlerin paylaştığı Paramparça dizisi daha önceki sezonlarında Nurgül Yeşilçay, Şükran Ovalı gibi usta oyunculardan oluşan kadrosu ve heyecan ve dram dolu senaryosuyla büyük beğeni topluyordu.

17-03/21/harun.jpg

Dizinin başrol oyuncularından biri olan Barış Falay'ın ölerek diziden ayrılmasıyla Parapaça dizisi için final yapacağı haberleri yayılmaya başlamıştı.

Geçtiğimiz haftalarda ise dizide Cihan karakterine başarıyla hayat veren Erkan Petekkaya final kararının kesinleştiğini resmi sosyal medya hesabından duyurmuştu.

 

Paramparça'nın 96. ya da 97. bölümüyle ekranlara veda edeceği haberini veren usta oyuncu haksız çıkmadıı. Paramparça dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümünün ardından 97. bölüm fragmanını yayınlandı. Dizinin fragmanda "final" ibaresinin olmaması 97. bölümüyle final yapıpı yapmayacağını merak ettirdi.

17-03/21/dilara-kaza.jpg

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin yaptığı Paramparça 27 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak 97. bölüm için 2. fragmanı "final fragmanı" olarak paylaşıldı. 

Paramparça 97. Final Bölümü 2. Fragmanı

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin