Shut Eye 2. sezon onayını aldı

Jeffrey Donovan'ın başrolünde yer aldığı Shut Eye, yayıncı online platform Hulu'dan resmi 2. sezon onayını aldı.

Hulu, "Shut Eye" ile devam dedi!

SHUT EYE 2. SEZON DETAYLARI

Jeffrey Donovan'ın başrolünde yer aldığı dizi, yayıncı online platform Hulu'dan resmi 2. sezon onayını aldı.

Yeni sezonun ilk sezonda olduğu gibi 10 bölümden oluşacağı belirtildi.

İkinci sezonda kamera arkasında önemli bir değişiklik gerçekleşecek. İlk sezonda showrunner olarak görev yapan David Hudgins'in yerini John Shiban alacak. Hell on Wheels dizisinde de aynı görevi üstlenen Shiban, Sony Pictures TV ile imzaladığı sözleşmenin gereği ikinci sezonda işbaşı yapacak.

17-03/21/shut-eye-hulu.jpg

SHUT EYE KONUSU

Les Bohem'in (Extant) yaratıcısı olduğu ve eski bir sihirbaz olan Charlie Haverford'ın (Jeffrey Donovan), zorba ve baskıcı çingene patronu adına fal dükkanlarını denetlerken başından geçen bir olayın ardından yepyeni bir bakış açısıyla şimdiye dek inandığı her şeyi sorgulamaya başlaması ekseninde gelişen olayları konu edinen dizinin ikinci sezonunda yürütücü yapımcı kadrosunda Shiban ile birlikte Bohem, Mark Johnson, Melissa Bernstein ve Larysa Kondracki yer alacak.

17-03/21/shut-eye-hulu-dizisi.png

Shut Eye'ın oyuncu kadrosunda Donovan dışında Emmanuelle Chriqui, David Zayas, Angus Sampson, Susan Misner ve Isabella Rossellini yer alıyor.

"Shut Eye" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin