Patron dizisi iptalden döndü! Burak Deniz'in ismi tekrar gündemde...

Merakla beklenen ve iptal edilen Patron dizisinden beklenmedik bir gelişme yaşandı! İşte detaylar...

Nurşah
06 Eylül 2019 - 13:36
Gündem

Bizim Hikaye dizisinin başarılı ismi Burak Deniz'in adı, sevilen ve ilgiyle takip edilen dizinin final yapmasının ardından yeni proje olan Patron dizisi ile gündeme geldi. Bir süre boyunca hazırlıkları ile konuşulan dizi, geçtiğimiz günlerde rafa kalktığı haberleri ile halihazırda beklentide olan Burak Deniz hayranlarını üzüntüye sokmuştu...

19-09/06/burak-deniz-patron-dizisi-geri-donuyor.jpg

Patron dizisi tekrar gündemde!

Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşması için hazırlıkları yapılan Patron dizisinin iptal edilmesine sebep olarak ise; kanal ile yapımcı arasında yaşanan anlaşmazlıktan gösterilmişti. Sevilen başrol oyuncusunun hayranları tarafından üzüntü ile karşılanan bu haberin ardından yüzleri güldürecek bir gelişme yaşandı!

19-09/06/show-tv-patron-dizisi.jpg

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Show Tv Patron dizisi için O3 Medya ile anlaştı. Yeni sezon yayın döneminde ekranlarda yerini alması planlanan dizinin başrol erkek oyuncusu için ise Burak Deniz'in ismi tekrar gündeme geldi. Dizinin kadın başrol oyuncusu için ise, iptal kararından önce Dilan Çiçek Deniz'in ismi geçiyordu fakat konu ile ilgili net bilgiler elimize henüz ulaşmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin