Aşk Ağlatır Nalan (Eda Şölenci) kimdir?

Aşk Ağlatır dizisinin önemli karakterlerinden birisi olan Nalan'ı canlandıran Eda Şölenci kimdir?

Nurşah
06 Eylül 2019 - 14:49
Gündem

Aşk Ağlatır dizisinde Nalan karakterini canlandıran Eda Şölenci kimdir? Canlandırdığı karakter ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu kaç yaşında, rol aldığı diziler hangileri? Eda Şölenci hakkında merak edilenler...

Aşk Ağlatır Nalan kimdir?

19-09/06/eda-solenci.png

25 yaşındaki Nalan İstanbul'da iki yıllık üniversite okumuş ve memleketi olan Sivrihisar'a dönmek yerine İstanbul'da kalarak işe girmiştir. Plazada çalışan Nalan, oldukça havalı ve güzel bir şehir kadını olmuştur. Yıllarca kendini değersiz ve çirkin gören Nalan, kendi ayakları üzerinde durabileceğini henüz bilmiyor ve birilerine tutunmaya çalışıyor. 

Eda Şölenci kimdir?

19-09/06/eda-solenci-kimdir.png

25 Ekim 1995 İzmir doğumlu olan genç oyuncunun ailesi Makedonya göçmenidir. İlkokul ve ortaokul süresince tiyatro, halk ve modern dansla ilgilenen Eda Şölenci Bornova Anadolu Lisesi’den mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi’ni kazanarak İstanbul’a yerleşti. İstanbul'a yerleştikten kısa bir süre sonra oyunculuk eğitimi almaya ve oyunculuk yapmaya başladı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin