Payitaht Abdülhamid devam edecek mi? Sezon finali belli oldu!

ES Film imzalı dizinin akıbeti belli oldu.

Merve Mutlu
01 Haziran 2020 - 13:39
Gündem

Başrolünde Abdülhamid Han karakteri ile Bülent İnal'ın yer aldığı, yanı sıra Bahadır Yenişehirlioğlu, Özlem Conker, Can Sipahi, Duygu Gürcan, Selen Öztürk gibi isimleri bir araya getiren TRT ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

20-06/01/payitaht-abdulhamid.jpg

En son 116. bölümü yayınlanan dizi, Çin'de başlayan ve Türkiye'yi de etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerine ara verilen ve izleyiciler tarafından hasretle beklenen dizilerden biri oldu. Bir süredir çekimleri salgın nedeniyle duran dizi 1896'da, Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyor ve oldukça seviliyordu.

Payitaht Abdülhamid devam edecek mi?

20-06/01/payitaht-abdulhamidd.jpg

Salgın riski nedeniyle çekimlerine ara verlen ES Film imzalı dizinin çekimleri nihayet yeniden başladı. Dizi 3 bölüm sonra sezon finali yapmak üzere yola çıktı. Yeni sezonda da tüm heyecanı ile devam etmesi planlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin