Leyla ile Mecnun ekranlara geri dönüyor!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi ekranlara geri dönüyor.

Merve Mutlu
01 Haziran 2020 - 13:51
Gündem

Sevilen oyuncu kadrosunda: Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Melis Birkan, Köksal Engür, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan,Serkan Keskin, Zeynep Çamcı, Müge Boz, Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Leyla ile Mecnun dizisi, yayınlandığı döneme büyük damga vuran bir absürt komedi dizisiydi. 

20-06/01/leyla-ile-mecbub.jpg

Yayınlandığı dönemden sonra da ilgiyle tekrar bölümleri izlenen dizinin fanatikleri, dizi hakkında paylaşımlar yapmaya devam ediyor. TRT1 de bu durumu göz önüne alarak yeni bir karara vardı ve Leyla ile Mecnun dizisini yeniden yayınlamaya karar verdiler. 104 bölümden oluşan dizinin her hafta pazartesi günü iki bölümü birden ekranlara gelmesinde karar kılınan dizi, 104 bölümden oluşan dizinin her hafta pazartesi günü iki bölümü birden ekranlara gel

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin