Tutunamayanlar dizisi sezon finali yapıyor! Son bölüm ne zaman?

TRT1'in sevilen dizisi sezon finali yapıyor.

Merve Mutlu
01 Haziran 2020 - 14:09
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda: Ece Çeşmioğlu, Doğu Demirkol, Zafer Algöz, Şinasi Yurtsever, Bülent Çolak, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, ÖzlemTokaslan ve Dilek Çelebi gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimler yer alıyor. Sevilen dizi yakında sezon finali yaparak ekran macerasına kısa bir ara verecek. 

Tutunamayanlar dizisinin konusu nedir?

20-06/01/tutunamayanlar.jpeg

Tutunamayanlar dizisinde: Hayata dört elle sarılan gençlerin bir türlü rast gitmeyen işlerini konu alacak ve ayrıca hayatı boyunca hiç çalışmayan ve çalışmak da istemeyen Tarık'ın umutsuzca gittiği iş görüşmesinde, babasının iflası ile her şeyini kaybeden İrem'le tanışmaları ve aşık olmaları da izleyiciye sunuluyor. 

Tutunamayanlar dizisi sezon finali yapıyor!

20-06/01/tutunamayanalr.jpeg

TRT 1 ekranlarının sevilen absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, Covid 19 Salgın gündemiyle birlikte, “Tutunamayanlar Çevrimiçi” adıyla, dizinin ana hikayesinden bağımsız karantina şartlarına özel bir formatla, ekranlarda yerini alıyordu. Teknik ekipsiz olarak robot kameralarla çekilen dizi oldukça beğeni topluyordu. Normalleşme süreciyle birlikte, Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisi de, 6. bölümüyle sezon finali yapıyor. Tutunamayanlar Çevrimiçi dizisinin sezon finali 2 Haziran Salı günü saat 22.00’de yayınlanacak 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin