Payitaht Abdülhamid hangi ülkelerde yasaklı? Bahadır Yenişehirlioğlu açıkladı!

Geçtiğimiz akşam bir etkinliğe katılan Payitaht Abdülhamid'in başarılı oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu, Payitaht Abdülhamid dizisinin bazı ülkelerde yasaklı olduğunu açıkladı!

Nurşah
14 Mayıs 2019 - 12:09
Gündem

Trt 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen tarihi temalı sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in yasaklı olduğu ülkeler olduğunu, dizinin başarılı oyuncusu Bahadır Yenişehirlioğlu katıldığı bir etkinlik esnasında dinleyiciler ile paylaştı! İşte detaylar...

19-05/14/payitaht-tahsin-pasa-aciklamalar.jpg

Payitaht Abdülhamid dizisi neden yasaklı?

Sevilen dizinin iki oyuncusu; Bahadır Yenişehirlioğlu ve Ali Nuri Türkoğlu, geçtiğimiz akşam Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen bir Ramazan etkinliğine katıldı. Sevilen dizi hakkında hoş bir sohbetin gerçekleştiği etkinlikte sevenleri ile bir araya gelen Bahadır Yenişehirlioğlu, Payitaht Abdülhamid'in tarihin gerçeklerini izleyici ile buluşturduğunun altını çizdi.

Türkiyegazetesi sitesinde yer alan habere göre; dizide Tahsin Paşa'yı canlandıran başarılı isim, pek çok ülkede izlenen ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Payitaht Abdülhamid'in bazı ülkelerde de yasaklı olduğunu şu sözlerle açıkladı:

Pek çok ülke yasak getirmiş olmasına rağmen dizimiz 67 ülkede izleniyor. Ne acıdır ki, Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerinin pek çoğu bu dizinin izlenmesini yasaklıyorlar. Avrupa Birliği'nin raportörleri, bu dizinin yayından kaldırılması için, Türkiye'ye baskı yapılması için Avrupa Birliği'ne raporlar hazırlıyorlar. Amerika'nın en önemli köşe yazarları bu diziyi faşist bularak yayından kaldırılmasını istiyorlar...

19-05/14/payitaht-emanuel-karasu-aciklama.jpg

Dizide Emanuel Karasu karakterini canlandıran Ali Nuri Türkoğlu ise Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid gibi tarih temalı dizilerin öneminin altını çizerek şu açıklamalarda bulundu:

Bu diziler bize yeniden bir öz güven kazandırdı, atamız bu dedirtti. Tarih, diziden yüzde yüz öğrenilmese bile size kapı aralar, merak uyandırır. Bu manada ehemmiyetli bir iş yaptığımızın bilincindeyiz

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin