Çarpışma yeni bölümde neler olacak? Cemre ve Zeynep ölecek mi? Veli ve Adalı tuzağa düşüyor..

Show tv'nin sevilen dizilerinden biri olan Çarpışma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
14 Mayıs 2019 - 14:19
Yeni Bölüm

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un rol aldığı, perşembe akşamları Show ekranlarında izleyici ile buluşan Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-05/14/arpisma.png

Çarpışma son bölümde neler oldu?

Sevilen dizinin son bölümünde; Kadir Adalı, depoda sıkıştırdığı antikacının aslında ailesinin ölümünden sorumlu olan Cansız ve hatta kendi öz babası olduğunu öğrendi. Yusuf Murat adlı mezarın araştırılması ile de kendisinden büyük bir kardeşi olduğunu ve daha o doğmadan silahlı bir saldırıda hayatını kaybettiğini de öğrenen Adalı, Cansız'a karşı daha da büyük bir nefretle doldu. 

19-05/14/cansiz-olmedi.png

Cansız, Adalı tarafından kıstırıldığı depodan çıkış bileti olarak Adalı'nın annesi yani kendisinin eski eşi olan Asiye ile Kadir'in sevgilisi Zeynep'i rehin olarak getirmişti. Adalı annesi karşılığında Cansız'ı serbest bırakmayı kabullendiği sırada Cansız'ın annesini kafasına yakın mesafeden bir el silah sıkarak oracıkta öldürmesi herkesi şaşırttı. 

19-05/14/hatice.png

Ancak izleyicileri daha da şaşırtan, Cansız'ın depodan çıktıktan sonra bindiği araçta Zeynep'in olması ve Zeynep'i daha sonra Adalı'ya karşı kullanmak için yanında götürmesi oldu..

Çarpışma 22. yeni bölümde neler olacak?

19-05/14/zeyneo.png

Cansız, Adalı ve Veli'ye bir koz olarak kullanmak için kaçırdığı Zeynep'e 24 saat vererek onu sevenlerin onun için fedakarlık yapmasını istiyor. İkili Cansız'ı bulmak ve Zeynep'i de ellerinden almak için harekete geçiyor. 

Demir ise yaşadıklarının intikamını Cemre'den almak için onu kaçırıyor. Ellerini bağlayarak ağzını kapattığı Cemre'ye "Ben de sana bir hatıra bırakacağım ve hiçbir tedavi iyileştiremeyecek." dedi. Cemre'nin ağır yaralı olduğu sahnede, Kerem onu hastaneye yetiştirmek için elinden geleni yaptı. Ancak "Cemre ölecek mi?" sorusuna henüz net bir yanıt alınamadı.. 

19-05/14/cansiz-veli-ve-kadir-adlai.png

Diğer yandan Veli ve Adalı, Cansız'ın olduğu yeri buldular. Ancak Cansız onlardan, Zeynep'e karşılık içlerinden birinin diğerini öldürmesini isteyerek yine büyük bir tuzak kurmuştu.. 

Çarpışma 22. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin