Payitaht Abdülhamid yeni bölüm tarihi belli oldu! 117. bölüm ne zaman?

Payitaht Abdülhamid 117. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Merve Mutlu
11 Haziran 2020 - 10:46
Gündem

ES Film imzası ile TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Osmanlı padişahlarından Abdülhamid Han karakteri ile Bülent İnal'ın yer aldığı ve Bahadır Yenişehirlioğlu, Özlem Conker, Can Sipahi, Duygu Gürcan, Selen Öztürk gibi isimleri bir araya getiren Payitaht Abdülhamid dizisinin yeni bölüm tarihi belli oldu.

20-06/11/payitaht-abdulhamid.jpg

Çin'de başlayarak tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını Türkiye'de de etkisini göstermiş ve salgın tehlikesi nedeniyle dizi setlerine ara verilmişti. Yaklaşık 2 aydır yeni bölüm yayınlamayan Payitaht Abdülhamid dizisi de ara veren dizilerden biriydi ve hayranları tarafından merakla bekleniyordu. 3 bölüm sonra sezon finali yapmak üzere yeniden sete giren ve çalışmaları salgın riskine karşı titizlikle yürütülen dizinin yeni bölüm tarihini, dizinin başrol oyuncusu Bülent İnal açıkladı.

20-06/11/bulent-inas.png

Kişisel Instagram hesabından paylaşım yapan başrol oyuncusu Bülent İnal, "19 Haziran cuma akşamı yeni bölümümüzle yayında olacağız. Bekleriz" notuyla fragmanın görüntülerini paylaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin