Kadın dizisinin Yeliz'i Ayça Erturan yeni dizi Arıza ile dönmeye hazırlanıyor!

Ekranların sevilen ismi Ayça Erturan'dan yeni dizi projesi geliyor.

Merve Mutlu
11 Haziran 2020 - 10:58
Gündem

Oyunculuk kariyerine BKM Yapım tarafından hazırlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı sevilen program ile başlayan ve en son Kadın dizisinde Yeliz karakterini canlandıran Ayça Erturan yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

20-06/11/ayca-erturan.png

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Tolga Sarıtaş'ın yer alacağı ve oyuncu kadrosunda Ali Seçkiner Alıcı, Ahmet Mümtaz Taylan, Levent Can, Hakan Salınmış, Yağızcan Konyalı,  Hazal Benli ve Cankat Aydos'u bir araya getiren Arıza dizisinde kendisine yer buldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre başarılı oyuncu Arıza dizisinde yer alacak olan oyuncunun nasıl bir karakter canlandıracağı ise henüz bilinmiyor. 

Ayça Erturan kimdir?

20-06/11/ayca-erturan-kadin.jpg

1983'te doğan Ayça Erturan ilk,orta ve liseyi İstanbul’da bitirdi. Tiyatroya M.S.M. kursları ile başladı. M.Ü. Radyo Televizyon Bölümü'nde okurken aynı zamanda Pera Güzel Sanatlar'da oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli televizyon dizilerinde, reklam filmlerinde ve tiyatro oyunlarında yer aldı. Halen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaya devam etmektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin