Payitaht Abdülhamid'in yeni sezonundan haberler var!

Payitaht Abdülhamid, 2. sezonunda yenilikler var!

Berfu Özlen
05 Haziran 2017 - 11:16
Gündem

Osmanlı Devleti tarihindeki Sultan Abdülhamid dönemini konu alan Payitaht Abdülhamid, yeni sezonuna yeniliklerle giriyor.

İlk sezonu ile büyük tartışmalara neden olan dizinin ikinci sezonunda yeni karakterler olacak. Dönem dizisi projelerinin en yenisi olan Payitaht Abdülhamid, 2016 döneminde yayın hayatına başlayan ve ikinci sezon onayı alan az sayıda dizilerden olmuştu. Bir yandan başarılı bir reyting grafiği çizen dizi, diğer yandan da eleştiri yağmuruna tutuluyor. 

Yeni karakterler yolda

Tartışmalı dizinin yeni sezonunda yeni karakterler yer alacak. 24 Haziran'da ekranlara yaz tatili için veda edecek olan ve ana kadrosu sabit olacak bir şekilde yola devam edecek olan diziye yeni isimler katılacak. Her ne kadar yapım şirketince bu isimler sır gibi saklansa da, yakın zamanda haberler gelmeye başlayacağı tahmin ediliyor.

Maliyetli bir yapım

Dönem dizisi olduğu için gerek dekor prodüksiyonu gerekse figüran oyuncu maliyeti çok fazla olan dizi, her şeye rağmen yola devam edecek. Dönem dekorlarının başarıyla kullanan dizi, sinematografisi ile göz dolduruyor.

Büyük eleştiriler gelmişti

Dizi tartışmalı sahneleri nedeniyle ağır topa tutulmuş ve bu konuyu Ahmet Hakan köşe yazısına taşımıştı. Gerçekten farklı yansıtılan tarihsel olaylar, seyirciler tepkisini çekmiş ve yapım şirketinden konu ile alakalı bir açıklama gelmemişti. Ayrıca dizideki antisemitik tavır, Musevi vatandaşlar arasında da rahatsızlık yaratmıştı.

Payitaht Abdülhamid Ekim ayında, ikinci sezonu ile ekranlarda olacak. Dizi ile ilgili gelişmeler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin