Payitaht İtalyan Enzo (Doğu Aytun) kimdir?

Payitaht Abdülhamid dizisinde İtalyan Enzo karakteri ile izleyicinin karşısına çıkan Doğu Aytun kimdir?

Nurşah
23 Ocak 2019 - 17:44
Yeni Bölüm

Payitaht Abdülhamid dizisi ekrana gelen her bölümü ile birlikte kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor. Dizinin kadrosuna son olarak katılan İtalyan Enzo karakterini canlandıran Doğu Aytun kimdir

19-01/25/payitaht-enzo.jpg

Doğu Aytun kimdir?

27 Nisan 1970 senesinde Ankara'da dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 49 yaşındadır. South Eastern Üniversitesi'nde işletme lisans eğitim almıştır. İşletme eğitimi ile sınırlı kalmayan Doğu Aytun, South Hampton College ve Ankara Sanat Tiyatrosu bünyelerinde oyunculuk dersleri almıştır.

Günümüze dek pek çok dizi ve projede kendisini gösteren oyuncu aynı zamanda başarılı bir seslendirme sanatçısıdır. Arnold Schwarzeneger, Silverter Stallone gibi pek çok ünlü ismin seslendirmesini yapmıştır. 

19-01/25/payitaht-dogu-aytun.jpg

Doğu Aytun dizileri

-Payitaht Abdülhamid
-Şahsiyet  (2018)
-Kış Güneşi (2016)
-Galip Derviş (2012)
-Sağır Oda (2007)
-Kavak Yelleri

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin