Çukur dizisine yeni transfer! Ahmet Şenkaya artık Çukur'da!

Genç oyuncu Ahmet Şenkaya Çukur dizisine katıldı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
23 Ocak 2019 - 17:35
Yeni Bölüm

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz ve Perihan Savaş gibi başarılı oyuncuların paylaştığı Çukur dizisi, uzun bir aranın ardından heyecan dolu bir bölümle ekranlardaki yerini aldı. 

#Yamacıkimvurdu etiketi ile yayınlanan Çukur dizisinin 49. bölümünde, Çukur dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Çukur'da Ferhat karakterini canlandıran Ahmet Şenkaya artık Çukur dizisinde rol alıyor. 

19-01/23/ahmet-le.png

Daha önce sinema filmi deneyimleri olan ve ilk oyunculuk deneyiminin Vatanım Sensin dizisinde yaşayan Ahmet Şenkaya, Çukur 49. bölümde canlandırdığı Ferhat karakteri ile büyük beğeni topladı. 

Ahmet Şenkaya kimdir?

19-01/23/ahmet-senkaya-1548254450.png

Balkan göçmeni bir ailenin büyük oğlu olan Ahmet Şenkaya 1993’te İzmir Çamdibi’nde doğdu. Orta okul yıllarında tiyatro ile tanışan Şenkaya, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde eğitimlere başladı. Beykent Üniversitesinde oyunculuk eğitimi de alan Ahmet Şenkaya profesyonel hayatına reklam filmleri ile başladı. Ahmet Şenkaya daha sonra Posta Kutusu filmi ile ilk sinema deneyimini yaşadı ve ardından Vatanım Sensin’de rol aldı. Ahmet Şennkaya, Bir Dilek Tut filminde ise öğretmen rolünü canlandırdı. En son Dijıtal Esaret filmine konuk oyuncu olan Ahmet Şenkaya şimdilerde Çukur’da Ferhat rolünü canlandırıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin