Türkü Turan Bir Litre Gözyaşı dizisi kadrosuna katıldı...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın kadrosuna başarılı isim Türkü Turan dahil oldu!

Nurşah
23 Ocak 2019 - 16:38
Gündem

Kanal D ekranlarının geçtiğimiz Eylül ayında yayın hayatına başlayan dizisi üç haftalık aranın ardından süprizlerle dolu bir bölümde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Zaman atlaması yaşanacak olan Bir Litre Gözyaşı dizisinin oyuncu kadrosuna Türkü Turan dahil oldu!

19-01/23/turku-turan-bir-litre-gozyasi.jpg

Türkü Turan'ın yeni adresi Bir Litre Gözyaşı dizisi oldu!

Geçtiğimiz Eylül ayında izleyicinin beğenisine sunulan Türkiye'nin ilk vampir temalı dizisi Yaşamayanlar'da rol alan Türkü Turan, dizisinin final yapmasının ardından yeni bir projede kendisini göstermemişti. 33 yaşındaki güzel kadın oyuncu kısa süreli sessizliğinin ardından Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı ile ekranlara dönecek!

Bir Litre Gözyaşı'nın başrol oyuncularından Sanem Çelik'in ayrılmasının ardından konsept değişikliğine gidilen dizinin yayınlanan ilk bölümünde 4 senelik bir zaman atlaması yaşanacak... Bir Litre Gözyaşı merakla beklenen yeni bölümü ile 27 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin