Pearson 1. sezon 10. bölüm ne zaman? Suits uzantı dizisinin sezon finali konusu ve fragmanı

Çok izlenen Suits dizisinde Gina Torres'in hayat verdiği Jessica Pearson karakterini merkezine alan Pearson dizisinin sezon finalinde neler olacak? Pearson 1. sezon 10. bölüm konusu ve fragmanı...

USA Network'ün popüler hukuk dizisi Suits'in spin-off'u olan "Pearson" geçtiğimiz hafta sezonun dokuzuncu bölümü "The Rival" ile ekranlara geldi. Bu hafta yayınlanacak bölüm ile dizinin ilk sezonu noktalanacak.

PEARSON 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suits'te Gina Torres'in hayat verdiği Jessica Pearson karakterinin merkezinde yer aldığı dizinin hikayesi; Windy City'deki yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan ve Belediye Başkanı'nın ofisinde yeni işine başlayan Jessica Pearson'ın politikanın kirli dünyasına adım attıktan sonra içgüdülerine ve zekasına, Pearson Spector Litt'ten gelen sağlam ilişkilerine güvenerek bu yeni dünyada ayakta kalabilmek adına verdiği mücadeleye odaklanıyor.

Sezonun dokuzuncu bölümünde; Angela, belediye binasının dışındaki evsizlerin oluşturduğu çadır kampıyla ilgilenir. Keri geleceği üzerinde düşünür. McGann ise Nick'i bulur.

19-09/18/pearson-1x09-foto1.jpg

PEARSON 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Mark Tonderai'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.1 reyting oranı ve 0.54 milyon izleyici rakamlarını elde ederken sezon ortalaması standartlarında grafik ortaya koymaya devam etti.

PEARSON 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Pearson; birinci sezon finali bölümü "The Fixer" ile 18 Eylül 2019 Çarşamba akşamı USA Network ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-09/18/pearson-1x10-foto1.jpg

PEARSON 1. SEZON 10. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Jessica kişisel ve profesyonel yaşamı arasında ikiye bölünmüş durumdadır. Keri ise geleceği hakkında bir karara varır.

19-09/18/pearson-1x10-foto2.jpg

Oyuncu kadrosu: Gina Torres (Jessica Pearson), Bethany Joy Lenz (Keri Allen), Simon Kassianides (Nick D'Amato), Eli Goree (Derrick Mayes), Isabel Arraiza (Yoli Castillo), Chantel Riley (Angela Cook)

"Pearson" (USA Network) 1. sezon 10. bölüm (Sezon finali) fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin