Pelin Karahan nasıl ünlü oldu?

Ekranların sevilen ismi Pelin Karahan nasıl ünlü oldu?

Merve Mutlu
11 Mayıs 2020 - 15:40
Gündem

Cemalim dizisi ile başlayan oyunculuk kariyeri boyunca Kavak Yelleri, Muhteşem Yüzyıl ve Yuvamdaki Düşman dizilerinde rol alan ve hepimizin Kavak Yelleri'nde canlandırdığı Aslı karakteri ile tanıdığı Pelin Karahan nasıl ünlü oldu merak ediyor musunuz?

Pelin Karahan nasıl ünlü oldu?

20-05/11/pelin-karahan.jpg

Aslında aklında oyunculuk olmayan Pelin Karahan, yakınlarının reklam ajansına yazılması için ısrar edildiğinde kulak asmamıştı. Ancak İstanbul'da zor yaşam şartlarından etkilenip başvurduğu ilk reklam filmini de Çağan Irmak çekti ve Cemalim dizisinde yer aldı. Daha sonra rol aldığı Kavak Yelleri dizisi ile dönüm noktası oldu. 

Pelin Karahan kimdir?

20-05/11/pelin-karahan-limdir-1589201124.jpg

Ortaokula kadar Ankara Arı Koleji Ödemiş'te daha sonra Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi'nde eğitimine devam etti. Eskişehir'de turizm otelcilik okudu. Kavak Yelleri'nde Aslı karakterini canlandırmaktadır. Başından bugüne ne oyunculuk ne de sanatın herhangi bir kolu ile ilgili hiçbir merakı, çalışması ve altyapısı olmadığı halde üniversite yıllarında televizyon dünyasına girmesi arkadaşlarının desteği ile olmuştur. Reklam çekimleriyle başladığı oyunculuğa Kavak Yelleri dizisiyle devam etti. Kavak Yelleri'nden önce, Demirdöküm, Coca Cola Light , Ülker Royal Golf ,Kit Kat , Molped ve Carrefour reklamlarında oynamıştır. En son Yedigün Yıldızları reklam filminde oynamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin