Netflix'teki eğlenceli 10 çocuk dizisi!

Sevilen içerik platformundaki 10 çocuk dizisini sizler için derledik.

Merve Mutlu
11 Mayıs 2020 - 16:18
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu olan Netflix, her ay bünyesine yeni yapımları dahil ederken, çocuklar için de birbirinden eğlenceli yapımları hazırlamayı ve sunmayı ihmal etmiyor. Netflix'in çocuk kategorisindeki 7 diziyi sizler için derledik.

Çiko Bon Bon Yetenekli Maymun

20-05/11/iko.jpg

Konusu: Çeşitli aletleri ve mübhendislik zekasını kullanan maymun teknisyen Chico Bon Bon ve Onarım Timi, Blunderburg sakinlerine tüm sorunlarını çözmede yardım ediyor. 

PAW Patrol

20-05/11/paw.jpg

Konusu:Kendilerine "Pençe Devriyesi" diyen arama ve kurtarma köpeklerinden oluşan bir ekibin hikâyesinin anlatıldığı bir çizgi dizidir. 

44 Kedi

20-05/11/44-kedi.jpg

Konusu: Şarkı söyleyen tüylü dostlar Limpo, Milady, Pilou ve Köfte bir araya geldiğinde ortaya bol bol müthiş hikaye çıkıyor. 

PJMASKS

20-05/11/pj.jpg

Konusu: Gündüzleri normal bir hayat süren 6 yaşındaki üç çocuk,  geceleri süper kahramana dönüşür ve birlikte Pijamaskeliler adı altında suçla savaşırlar.

Gökkuşağı Ruby

20-05/11/ruby.jpg

Konusu:Ruby, oyuncak ayısı Choco ile birlikte oyuncaklarının canlandığı ve her zaman çözülmesi gereken bir sorunla karşılaştığı Gökkuşağı Köyü'ne büyülü bir yolculuk yapıyor. 

Heidi

20-05/11/heidi.jpg

Konusu: Gözü pek, yetim bir kız, dağlarda büyükbabası ile yaşamaya gönderilir. Burada onu çeşitli maceralar ve mucizeler beklemektedir. 

Cadılar Okulu

20-05/11/cadilar.jpg

Konusu: Sakar Mildrey, tesadüfen cadılar okuluna gider ve belki de buraya ait olabileceğini anlar. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin