Eğlence dolu ajan dizisi Chuck'ın konusu nedir?

İzleyenlerin severek bağlandığı Chuck dizisinin konusu ve oyuncuları...

Merve Mutlu
11 Mayıs 2020 - 17:40
Gündem

Zachary Levi, Yvonne Strahovski, Joshua Gomez, Vik Sahay, Scott Krinsky, Sarah Lancaster gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren Chuck dizisi 2007 yılında yayına giren bir Amerikan dizisidir. 

20-05/11/chuck.jpg

Chuck dizisinin konusu nedir?

20-05/11/chuck-dizisi-konus.jpg

Dizinin baş karakteri Chuck'tır. Chuck, Byrce adlı bir arkadaşı yüzünden Standford Üniversitesi'nden atılmıştır. Yıllar sonra Byrce adlı arkadaşından gizemli bir e-mail alır ve CIA'de çalışan Byrce yüzünden gizli devlet sırlarını ele geçirir. Bu sırları barındıran binlerce resimden oluşan elektronik postayla birlikte Birleşik Devletler'in sırları da Chuck'ın zihnine kaydolur. Bu olaudan sonra Chuck ve kendisine eşlik eden Sarah ile Casey'nin başına birbirinden komik ve tehlikeli şeyler gelir. Hiçbir ajanlık deneyimi ya da eğitimi olmayan Chuck birdenbire oldukça tehlikeli bir ajan olma yoluna girer. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin